En valborgshälsningGlad valborg vill jag önska er alla! Jag återkommer imorgon med bilder från vårt valborgsfirande, men nu måste vi nog börja köra iväg så att vi inte missar mösspåläggningen. Jag måste bara upp på vinden ännu och leta efter min vita mössa. Som tur borde jag veta precis var jag har den! ;) Glad valborg!
 
Sara.

RinkpremiärVi gjorde rinkpremiär i helgen. Betydligt senare än ifjol, men det var kanske lika bra att vänta, för nu var det inte längre vått och lerigt i rinken och Elmeri behövde inte ens duscha efteråt.


Elmeri bara älskar att springa efter bollen, man kan seriöst göra det hur länge som helst. Han tröttnar aldrig. Kasta, springa, kasta, springa - i en evighet! Det är alltid jag som tröttnar först ;) Det är ganska lustigt egentligen, för en Coton är väl ingen "apportras" vad jag vet. Gör man samma sak med Roope så tittar han på mig  med ögon som säger "spring själv". 


Jag gillar verkligen att det finns ett ställe där man kan ha hunden löst, jag litar inte på Elmeri så mycket att jag annars skulle våga ha honom löst någonstans ute annat än i skogen eller på isen, men i rinken är det safe!

Sara.
Publicerat i Elmeri ♥
Taggar: Apport / Boll / Coton de Tuléar / Elmeri / Hund / Rinken / Rinkpremiär
Kommentarer (2)

Att dricka te


Jag tror att jag äntligen har lärt mig att dricka te. Mitt te-hat började redan i dagis där jag minns att vi blev tvingade att dricka te till frukost varje morgon. Jag har i princip vägrat att dricka te frivilligt sedan dess. Grejen var väl nog den, att jag tydligen alltid har smakat på svart te. Undern vintern har jag nu prövat mig fram och testat en massa olika tesorter, grönt, vitt, örter. Och alla smakar ju faktiskt bra! Även om jag fortarande är en kaffeälskare så tackar min mage och min sömn mig för att jag (också) har lärt mig dricka te. I och med mitt tedrickande har min tesamling blivit lite större och nu har jag en hel hylla full av Clipperte. Jag råkar ju tycka att förpackningarna är så fantastiskt snygga och passar perfekt in på vår hörnhylla i köket. Det är som om hyllan är tillverkad för exakt tretton paket Clipper. Jag erkänner att jag inte har hunnit testa alla sorter ännu, eftersom de sista blev köpta förra veckan. Men hittills är min favorit green tea with manuka honey
 
Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar