Tjejkväll med macarons, cupcakes och bubbel


Som jag redan nämnde fortsatte lördagsmyset hos Jessica med en bridesmaids evening. Vi började med att gå och i bastun för att sedan mumsa i oss en paj, en massa macarons och cupcakes och lite bubbeldryck. Nästa helg är det förlovningsfest och vi planerade lite kläder och fick alltså testa på en del av festmenyn. Speciellt macaronsen var heelt ljuvliga. Måste få receptet. Jag kan inte säga annat än att det har varit en riktigt bra helg!

Sara.

BrunchenJag har sagt det förut, och nu säger jag det igen: Astors brunch är bäst. Det är verkligen hur gott som helst. Det enda negativa är ju att man blir så mätt ;) Med andra ord så började denna lördag riktigt, riktigt bra. Och ifall ni undrar, så är den andra kvinnan på bilderna Mizza, som nu äntligen är hemma igen!
 
Om en liten stund ska jag fortsätta denna myslördag med en bridesmaids evening.
 
Sara.

FredagÄntligen, äntligen, äntligen är det fredag och helg. Jag varit på språng hela dagen. Hemma först vid halv 10 efter fredagsgym (RPV) och mat hos mamma. Men nu sitter jag i soffan med Philipp och bara njuter.


Det hände en lite "värre" grej idag efter gymmet. Min dricksflaska hade läckt ut i min väska och dränkt allt innehåll. Däribland min lilla kamera, och nu fungerar den inte... Fast jag hoppas ännu på att den eventuellt börjar fungera igen efter att den har fått torka. Ingenting annat blev förstört, men nog känns det jättesurt om det skulle vara så att kameran inte starta igen. Jag är nämligen inte heller så säker på att försäkringen täcker en sånhär skada.
 
Men nu ska jag fortsätta mysa på soffan. Godnatt på er!
 
Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar