KvällsteJag har försökt kurera mig själv hela dagen, tagit det lugnt och druckigt varma drycker. Jag kan inte påstå att jag mår bättre, men det har i alla fall varit skönt att då vara hemma. Mamma var hit med sallad och bröd åt mig på dagen, så jag behövde inte ens laga mat. Lyx! Nu ska jag ännu dricka en sista kopp te och titta en stund på tv innan jag går och lägger mig. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon.
 
Sara.

Münster Zoo, del 2

Jag har skjutit på det här med att titta på Tysklandsbilderna eftersom jag vet att jag kommer att få en sådan otroligt stor längtan tillbaka då jag gör det. Så jag börjar lite lättsamt med att visa lite mer bilder från få vi besökte Münster Zoo.Oftast kanske man kopplar ihop delfiner med ett delfinarium, men mina favoriter är nog ändå sjölejonen. De är så underbara och så mycket häftigare än delfiner eftersom dom kan många fler häftiga tricks. Och delfinerna som finns vid zoot är inte heller delfiner utan tumlare. 
 

Alltså pingviner måste nog vara (ett av) mina favoritdjur. De är så coola och söta. Då jag studerarde i Tyskland hade vi under "gulisveckan" ett studiebesök till Münster Zoo och då fick vi mata och klappa pingvinerna. Det var väldigt coolt ;)Vi hann tyvärr inte titta på alla djur (denna gång heller). Men nästa gång som vi går på Zoo måste jag försöka komma ihåg att vi måste åka dit TIDIGT så att vi hinner gå runt länge.

Sara.

Lite tröttJag trodde att jag skulle slippa undan, men nej. Igår kom den, igen. Förkylningen. Jag har sovit dåligt inatt och hade tänkt sova länge så att kroppen skulle få vila, men såklart vaknar jag supertidigt och kan absolut inte somna om. Just nu är det bara en rinnande näsa och ont i halsen som bråkar med mig, och så länge det stannar på den nivån så är det faktiskt hanterbart. Men idag ska jag bara vila, vilken tur att jag inte har några föreläsningar idag!
 
Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar