Julmys på HankenNi vet väl redan vid det här laget hur mycket jag hatar tisdagar, men idag måste jag faktiskt säga att den inte alls var så tokig! Mycket tackvare julmyset som ordnades i skolan under sista rasten! Det bjöds på godis och glögg, en av årets kandidater i Finlands Lucia sjöng för oss och vi sjöng tillochmed två allsånger. Tänk att det händer på Hanken! Jag trodde nästan att jag hade förirrat mig till ÅA ;) Det var lite otippat, men mycket, mycket mysigt.
 
Som bonus på det hittade jag till och med en ledig p-plats imorse, behövde inte ens betala. Jag hann gå på hela skatterättsföreläsning och halva engelskan. Och däremellan fick umgås med mina fina vänner. Helt klart den bästa tisdagen denna period!
 
Sara.
Publicerat i Jobb och studier
Taggar: Hanken / Julmys / Studier / Tisdag
#1 / / Sofia:

Håller med! Bästa skoldagen på länge :)

Svar: Japp :D
Sara

#2 / / TIDSTJUVEN:

Så mysigt! :D Ska du på årsfesten på lördag? :)

Svar: Ja det blev nog inte någon årsfest för mig i år tyvärr :)
Sara

#3 / / Cia!:

Äsch va synd att ja missade dedär! Ser jättemysigt ut. :)

Svar: Jo det va det absolut, jag hadd int tänkt fara fast jag ju nog läste om det i mailet, men sen då jag kom ner i aulan så va det så mysigt att jag bara måsta stanna :D
Sara

#4 / / Michaela:

Jag kan bara hålla med jag också, bästa tisdagen på länge! Hjälp vad många bilder du hann ta där, blev helt förvånad här nu. WOW. Du är nog en riktig bloggare du. ;)

Svar: Absolut :D jo nå sidu jag måsta ju tå så många att jag fick ihop till ett collage ;) hehe.
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar