TGIF!


Jag klarade av dagens både deadlines! Klockan 16 skulle två arbeten lämnas in, ett på 10 sidor och ett annat på 25. Jag kanske inte kan påstå att det var mina bästa arbeten någonsin, men godkänd är jag nog! Jag hade inte alls tänkt åka in till stan idag, men så insåg jag att ett av arbetena måste lämnas in i pappersform (varför!?) så jag blev tvungen att slänga mig i bilen mot Hanken. Passade på att höra mig för om Mizza hade tid för en kaffe då jag en gång befann mig i stan, och det hade hon som tur. Det blev en chevresallad och en svingod chokladcappuchino på 1r+k. Riktigt bra belöning för denna hårda vecka! Bilderna är förresten lånade från Mizzas instagram.
 

Egentligen skulle Philipp komma hem från Tallinn idag, men om någon har läst nyhteterna så vet ni kanske att det är riktigt ordentlig storm på finska viken och han har suttit fast i Tallinn i flera timmar. Han hinner inte med tåget till Vasa och får åka till Jyväskylä istället med bussen. Så jag och Elmeri har eget fredagsmys här hemma istället. 

Tänkte förresten passa på att berätta att jag har skaffat spotify-premium. Nu kan jag äntligen lyssna på musik från iPhonen. HUR praktiskt som helst! Jag var ute på långpromenad i tisdags och lyssnade på musik hela vägen och det funkade riktigt bra med Spotify på telefonen! Så jag tror nog att jag satsar på att använda spotify istället för att köpa en ny mp3-spelare. I alla fall tillsvidare! Måste testa om det funkar lika bra på gymmet, men varför skulle det inte?

Sara.
Publicerat i Vardag 2012
Taggar: 1r+k / Cappuchino / Fredag / Hanken / Kaffe / Lunch / Mizza / Skolarbeten
Kommentarer (2)

En pytteliten pausJag har det superstressigt denna vecka med skolarbeten och jobb som måste göras, därför vågar jag inte lova att jag hinner blogga destu mera varken idag eller imorgon. Men jag siktar på att återkomma på lördag i alla fall! Tänkte bara säga det, ifall det är någon som undrar varför bloggen är så tyst. Nu ska jag återgå till skrivandet!

Sara.

En onsdag på gymmet och i stalletOm man får kalla 11:00 för morgonträning så har jag morgontränat idag. Jag började nämligen min dag med Body Attack på Wsc tillsammans med Annu. Jag blev nästan förbluffad när jag kom ut ur gymmet och det ännu var ljust ute. Jag brukar ju aaalltid träna på kvällen och det brukar vara mörkt när jag kommer ut ur gymmet.

 
Efter gymmet åkte vi hem till Annu på lunch och sedan direkt vidare till stallet. Hon hade nämligen bokat mig för en liten hästfotogradering idag. Så vi (dvs. Annu) fixade iordning Matti, Annu red, och jag fotade. Fastän det var kallt idag så frös jag inte så mycket medan vi var i stallet, men nu när jag redan har hunnit vara hemma i några timmar känner jag fortfarande hur jag är kall ända in i märgen. Ni vet den känslan? Jag borde nästan ta en till dusch bara för att få upp värmen igen. 
 
Hur som helst så var det en riktigt trevlig dag. Det var så roligt att träffas med Annu och prata om allt möjligt och omöjligt. Och bilderna på Matti och Annu får ni se en annan dag, för nu måste jag skriva lite på ett skolarbete innan det är läggdags.
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2012
Taggar: Annu / Body Attack / Foto / Gymmet / Hästar / Jag / Kallt / Matti / Ridning / Stallet / WSC
Kommentarer (4)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar