Fotokursen och vardagen

Vi hade fotokurs vid Degerträsket igår. Jag hade aldrig varit där förut, men det var ett riktigt fint ställe som inte alls var för långt borta. Och jag blev så lycklig över att jag hittade en groda. Bilden nedan blev min absoluta favorit! Uppgiften igår var att fota intima naturbilder i svartvitt.Ikväll börjar nästa agilitykurs för mig och Elmeri. Fortsättningskurs! Det ska bli himla kul och det hoppas jag att Elmeri också tycker. Dessutom är vi inte i Malax längre, skönt att inte behöva köra så långt.

Jag har en massa bilder som jag nog ska ladda upp på bloggen så fort jag hinner. Första maj, åttioårskalaset, diverse fotograferingar m.m. Det kommer så fort jag hinner redigera! :) Men just nu i skrivande stund sitter jag på ÅA och väntar på att nästa projektmöte skall börja och sedan blir det som sagt agility. Men eventuellt har jag en stund över ikväll.

Sara.
#1 / / anonym:

Hej. Vart tränar ni agility? Berätta gärna om du gillar malax eller nya platsen bättre.

#2 / / Sara:

Nu började vi på Vasa hundklubb. Det är lite svårt att säga ännu vad som är bättre eftersom vi nu bara har haft en gång. Men åtminstone är det ju mycket bättre att inte behöva köra till Malax :) sparar både tid och pengar på att inte behöva köra dit varje gång. Och så är det faktiskt mycket, mycket billigare med agilityn på Vasa hundklubb.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar