BTS: En bild

Okej okej, ni får en behind the scenes bild från idag. Men bara en! Jag har suttit och redigerat bilder nu hela kvällen. Jag har upptäckt att jag tydligen även har beslutsångest när det gäller att välja ut vilken bild som är bäst. Så jag gissar att det blir en ganska stor leverans av bilder även denna gång. Jag vill ju liksom att kunden själv ska få bestämma vilken bild som är bäst, och då flyger tiden iväg när jag bara måste redigera allihopa ;)Nu kan ni börja gissa vad och var vi fotade! ;)

Sara.

Hänt på senaste tiden

Dagarna bara rullar på, och jag hinner inte riktigt med, men så är det ibland. Idag hade jag ännu en studentfotografering, och det var minst lika roligt idag igen. Så om ni upplever att jag är lite lat med bloggandet så beror det bara på att jag redigerar bilder för fullt. (Eller eventuellt sitter ute i trädgården och njuter av solen.) Men nu ska det väl bli lite sämre väder igen, och då gör det inte alls något att man måste får jobba.Philipp har åkt till Litauen (eller var det Lettland? haha) på arbetsresa. Jag skulle egentligen föra honom till flyget idag, men vi hade så många ärenden på vägen till flyget att jag fick lov att dumpa av honom vid en taxistation i stan för jag inte skulle bli sen till fotojobbet. Men han fick nog skylla sig själv lite, eftersom det för en gångs skull faktiskt inte var jag som stod för förseningen.Igår spelade jag och Philipp spelprovet för greencardet, vilket innebär att vår grupp på 4 pers skulle spela tre hål på under cirka en timme. Och vi klarade det fint! Greencardet börjar alltså vara nära, bara en caddierunda kvar som fattas innan vi får det. Igår då vi faktiskt spelade på själva banan så var det ännu roligare! Jag tror nog "tyvärr" att jag kommer att börja gilla golf lite väl mycket ;)Det har börjat växa i min rabatt! Ironiskt nog är det blommorna som ska blomma först i augusti som tittar upp först. Vissa har inte börjat titta upp alls ännu. Jag är skeptiskt. Men jag hoppas att rabatten inte blir tom i alla fall!Ironiskt nog har denna "lediga vecka" blivit en av de mest jobbintensiva veckorna på hela våren. Men det är ju en himla tur att jag trivs med vad jag gör! Både fotograferingen och sommarjobbet.NU ska jag börja redigera dagens bilder. Jag fick lov att sätta dem på bloggen, så det kommer nog upp bilder här sedan när bilderna har levererats! Ciao!

Sara.

Och bildernaNu har Jenny fått sina studentbilder, så nu kan jag också ladda upp mina sex favoriter här. Och jag kan ju också meddela att det hade funnits minst hundra till jag hade kunnat välja emellan. Jag brukar faktiskt inte leverera SÅ många bilder som jag gjorde idag, men det fanns så många bra så att jag inte kunde låta bli. Kanske visar jag ännu några fler här på bloggen, åtminstone på hemsidan kommer jag att lägga upp fler bilder i portfolion.

Och tusen tack för den feedback jag redan fick! Det är nog något speciellt med känslan av att ha gjort ett bra jobb och ha nöjda kunder. Tack!

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar