Två pojkarNu är dom alltså två. Elmeri och Roope. Roope är den lugna coola typen. Medan Elmeri är den lilla vildungen. Än så länge är det nog Roope som bestämmer, men allt eftersom blir Elmeri modigare och modigare. Elmeri har faktiskt för bara någon vecka sedan börjat säga ifrån lite mera. Det är väldigt sällan som de leker tillsammans, och om det händer så är jag med i leken för att den ska fortsätta. Men nu för bara en liten stund sedan så började faktiskt Roope jaga Elmeri som hade en leksak i munnen och sedan hade de en spontan dragkamp. Jag tror faktiskt att det var första gången som de lekte tillsammans utan att jag har influerat det!Och det är alltså Roope på bilderna. Den äldre, klokare och lugnare.

Sara.

Och ännu lite mera tapeter

Fast denna gång får ni bara se lite detaljer. Det blev alltså färdigtapetserat igår. Och jag är faktiskt mycket nöjd med resultatet. Huset är fortfarande helt hullerombuller och det känns ungefär som om vi nyligen flyttat in. Ingenting är på sin plats, det finns inga hyllor och man kan inte sitta i soffan eller ens duscha ännu eftersom badrummet är proppfullt av saker och möbler. Ni kan ju alltså gissa vad jag och Philipp kommer att syssla med denna helg.Den första bilden visar sovrummets gråa fondvägg bakom sänggaveln och resten av väggarna i hela huset är nu helt vita. Förutom träpanelen i tamburen. Det känns så skönt att ha fått detta gjort efter att vi bott här i hela 8 månader. Från dag 1 då vi flyttade in har vårt nya hem alltid känts som hemma, men nu känns det faktiskt om möjligt ännu mer som hemma!

Philipp kommer hem ikväll och han har ju bara sett hela härligheten på bloggen, jag är väldigt förväntansfull inför vad han kommer att tycka!

Sara.

29/3Godmorgon! Ännu en morgon med väckarklockan på 06:30. Men idag borde det vara färdigtapetserat. Det ska bli sinnesjukt skönt att få sova till klockan 9 imorgon. Fast jag har i och för sig en extra hund hemma som kanske väcker mig lite tidigare. Jag ska föra iväg pappa och E till flyget idag och sedan får Roope följa med hem till Karperö och bo hos oss i två veckor.För tillfället befinner jag mig hos pappa. Jag har alltså flytt fältet även idag. Jag sitter på soffan med Elmeri på ena sidan och Roope på den andra. Ni ska veta att det inte är särskilt lätt att skriva detta inlägg eftersom de vill ha min uppmärksamhet hela tiden. De är båda dessutom otroligt svartsjuka på varandra, om jag gosar för mycket med Roope börjar Elmeri skälla åt mig, och om Elmeri får för mycket uppmärksamhet så kommer Roope helt enkelt emellan. De är för söta de här två!

Bilderna är förresten från igår. Några snapshots från en av gårdagens promenader.

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar