12/6


Bilder från dagen.

En ledig dag.
Som jag har spenderat med lunch på stan, blodprov vid Mehiläinen, i trädgården och med Elmeri i rinken. Riktigt skön dag fakiskt! Jag ska få gäster imorgon, så nu tänkte jag städa resten av kvällen och sedan belöna mig själv med glass på terrassen. Vår terrass är hur varm som helst hur länge som helst på kvällen. Det är så skönt!

Blodprovet skulle jag förresten ta för att jag typ hade för högt infektionsvärde eller nåt för några veckor sedan och nu skulle det kollas igen. Blev lite skeptisk till om allt gick rätt till eftersom det förra gången togs flera rör och nu bara ett riktigt litet. Men kanske det inte var precis samma prov heller... Nåja. Vi får väl se.

Nu verkar det som om bildfunktionen inte riktigt fungerar på bloggen. Ja, eller hela bloggen verkar fungera konstigt. Så det bidde ingen bild nu. Återkommer med den. Edit: nu är bilden på plats!

Sara.
#1 / / Mizza:

kvällssol! <3 <3

Svar: <3
Sara

#2 / / maria:

sv. jag hoppas att dom bara renoverar den, för den var ju i dåligt skick. förstår int varför dom sku ta bort den helt... kanske den måste pimpas upp lite för att passa in på strandboulevarden sen när den andra långa bryggan mellan kuntsi och havtornen blir färdig :)

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar