Sista juli - jobbiga kunder och marängpajOch så var också juli slut. Det har gått så otroligt fort. Nu är det bara augusti kvar och så måste jag börja studera lite igen. Vilka kurser jag ska/kan gå har jag ännu inte på klart, men det är egentligen lite skönt att inte veta ännu. Det är faktiskt sommar en stund till ännu!Jag har jobbat hela dagen, höll på att få spader idag på en kund. Jag var helt ensam och blev utskälld av kunden för att jag inte uppfattade vad h*n sa eftersom h*n sluddrade (!!!), och för att jag sedan omöjligen kunde svara på personens fråga heller. Jag blev så arg inombords och så ska man sitta där och säga ursäkta, förlåt tio gånger och ändå bli utskälld då man absolut inte har gjort något fel. Tur att resten av kunderna ändå var riktigt snälla och trevliga idag. Majoriteten av kunderna är ju faktiskt helt normala och vänliga, men när det kommer något rötägg så blir man bara så ledsen. Under mina fyra somrar har jag faktiskt bara haft tre kunder som jag har blivit riktigt arg/ledsen på, och det är ju ändå ganska bra statistik trots allt.Men nu har jag ju faktiskt hela fem dagar ledigt. Jag har/kommer att jobba in det, så semester är det ju inte, men SKÖNT ska det bli. Kanske jag hinner komma över dagens traumakund tills nästa gång.
 
Nu under lilla minisemestern ska vi börja bygga terrass! Redan imorgon har vi tänkt sätta igång projektet faktiskt. Jag återkommer med rapporter.Nu ikväll har jag faktiskt tagit mig tid att baka. En jordgubbsmarängpaj med lime. Receptet lånade jag av Eva/Kakkakaffe, som i sin tur hade lånat det härifrån. Kan inte annat än att rekommendera den. Mums vad gott det blev!Förresten så använde jag frysta jordgubbar istället för färska, eftersom vi inte hade färska hemma. Fastän jag tillsatte mycket mer potatismjöl än i receptet så blev den ändå ganska rinnig, men det gjorde inte så mycket. Smaken var det ändå inget fel på :)

Nu ska jag fortsätta redigera bröllopsbilder. Vi hörs!

Sara.

Fest i fredags

Mizza hade ordnat USA-fest i fredags, hon skall nämligen roadtrippa genom USA i två hela månader. Dresscoden var röd-blå-vit, men som bekant är min garderob snarare åt det svarta hållet än det färgglada, så jag målade bara naglarna och läpparna röda ;) Det bjöds på vitchoklad-popcorn och jell-o shots och allt möjligt amerikanskt. Själv skulle jag jobba min maratondag dagen därpå så något festande blev det ju inte riktigt för mig. Men trevligt var det i alla fall :)

 
Sara.

Uppdatering

Jag är nog kvar, fastän jag upplever att uppateringsfrekvensen har varit lite si som så den senaste tiden. Igår fotade jag alltså ett till bröllop och det var hur roligt som helst. Dagen var lång, jobbade 9-23, först vanliga jobbet och så fotojobbet direkt på det. Så ni kanske kan förstå att jag inte orkade blogga efter den långa dagen. Idag har också vankats jobb, och nu är det bara två dagar kvar och så får jag vara ledig i hela FEM dagar, det är ju nästan minisemester det. Yes! Planen är väl troligen att vi ska bygga terrass. Pappa ska komma hit imorgon och utvärda läget, så får vi se då vad planen blir.
 
Bilden är tagen för någon vecka sedan då vi hälsade på i Grönvik.
 
Och nu ska vi nog börja gå och lägga oss, det har blivit alltför sent allför många dagar i rad nu. Jag ville bara titta in här på bloggen och uppdatera läget lite. Och så får vi hoppas att det inte blir hemskt åskväder inatt igen så att jag kan få sova gott. Nati nati!
 
Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar