Elmeri och vinternÄven om Elmeri älskar snö över allt annat så gillar han absolut inte då det är kallt. Både igår kväll och imorse har han hoppat omkring på tre ben, och försökt ha fötterna i marken så lite som möjligt. Han tycker till och med att det är så förskräckligt och elendigt att han lägger sig ner för att inte behöva stå på fossningarna ute i kölden. Och jag förstår honom. Det är faktiskt svinkallt ute nu hela tiden, och kallare ska det tydligen bli. Jag funderar faktiskt på att köpa ett par "sockor" åt honom så att han inte behöver frysa så mycket. Stackars liten ♥

Skola hela dagenSkola hela dagen igen. Jag försöker vara superproduktiv och få gjort undan en massa arbete så att jag inte behöver göra allt i sista minuten. Jag är på god väg. Jag såg förresten att praktikrapportens studiepoäng hade trillat in på kontot idag, och det känns ju hur skönt som helst eftersom den har varit ett litet ångestmoment för mig.

Sara.

30/1Jag har varit på Hanken precis hela dagen, och nu består resten av kvällen av en hel del jobb. Det är tur att det blev så mycket över av maten från helgen att jag inte behöver ställa mig och fixa middag nu. Jag tar en liten paus från jobbet nu och njuter av en riktigt god getostpasta framför ett avsnitt av den nyfunna tv-serien Chuck.

Hoppas er vecka också har börjat bra!

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar