Två tavlor

För inte så länge sedan gjorde jag ett collage med saker jag gärna hade velat ha från Ikea. I måndags hade jag en sådan tur att mamma svände via IKEA på vägen hem från Tampere Airport* och tog med sig dessa åt mig:De är så underbara att jag smäller av. Fjärilar, vitt, lite grafiskt och väldigt vackert. Det är en svår kombination att toppa.Jag vet ännu inte om de ska hänge skilt eller tillsammans. Vad tycker ni? Och jag vet inte heller exakt var de ska hänga. Känns lite onödigt att hänga upp dem nu när vi snart (förhoppningavis) ska måla och tapetsera om.Lite annat fanns också i Ikeapåsen, men det kommer upp på bloggen sedan när vi (läs: Philipp) har byggt ihop det.

Sara.

*Mamma hade altså varit i Tyskland och hälsat på mina svärföräldrar över helgen.

Outfit (för det var ju inte igår)


Tunika: H&M, leggings: lindex. Ballerinas: en önskedröm (Paul Green), egentligen har jag nog ännu vinterskor då jag vistas utomhus.

Jag är påväg till stan för en lunch och ett möte. Sedan blir det skriva skolarbeten för hela slanten. Men jag tänkte nog blogga lite mera idag, som utlovat. Ha en bra dag!

Sara.

SöndagsutflyktenJag har varit väldigt busy idag och inte suttit mycket vid datorn idag (annat än med skolarbete). Därav denna sena timme.

Bilderna är från i söndags då vi åkte ut till Köklot. Vissa av bilderna är dock från vägen dit då jag plötsligt ville stanna och fota lite ;) Jag hoppas på fler sådana här underbara vinterdagar så att vi kan åka ut och upptäcka nya vackra ställen. Och så får ju Elmeri springa av sig lite också!

Nu ska jag sova, men jag tänkte nu faktiskt lova att jag bloggar lite mera imorgon än vad jag gjorde idag. Jag har nämligen lite nytt i inredningen som jag tänkte visa er. Gonatt!

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar