Sista arbetsdagen

Jag har nyligen kommit hem från sista arbetsdagen för denna sommar. Och fy vad det kändes ledsamt även iår. Jag trodde faktiskt att det skulle gå bättre eftersom jag borde vara van, men inte lyckades jag hålla tårarna borta när vi skiljdes åt för sista gången i sommar.
 
Inte en tråkig stund med dessa två fast huru mycket det skulle regna och blåsa
och inte en turist skulle synas till på långa vägar. Tack för en huippu sommar!
 
Vi slutade lite tidigare idag eftersom vi blev klara med storstädningen av "kontoret" så snabbt. Sedan var det bara att dra ut stöpslarna, släcka lamporna och bege sig hemåt. Nu sitter jag då här hemma vid köksbordet och längtar efter nästa sommar. Jag sitter faktiskt också här och väntar på att Philipp ska jobba klart för idag så att vi kan åka iväg och handla. 
 
Sara.

Cykelfunderingar

Då vi var hos mamma förra fredagen så testade jag att sätta Elmeri i mammas nya cykelkorg, jag skulle nämligen väldigt gärna vilja ha en ny cykel med en korg dit jag kunde sätta Elmeri och cykla iväg. Jag har sett någonstans att det finns cykelkorgar som är gjorda just för att ha hundar i. Fast först och främst borde jag ju skaffa en ny cykel. Tyvärr finns det väldigt mycket som måste prioriteras innan en cykel skulle komma i fråga, de är ju oftast inte så billiga heller.Nu då vi bor "ute på landet" så cyklar jag inte heller så ofta så att jag kunde rättfärdiga en så stor investering, fast i och för sig så kanske jag faktiskt skulle cykla mycket mera bara jag ens hade en cykelbar cykel. Min nuvarande cykel är i ett sådant skick att jag inte ens skulle kunna sälja den för en 20-lapp. Skroten nästa. 
 
På min önskelista finns nu (eller har ju nog funnits länge) en cykel. En bra cykel med en korg för Elmeri!
 
Sara.

PersonalfestIgår vankades det alltså personalfest. Det låter kanske som en stor tillställning, men vi är bara hela tre stycken i hela personalen. 100% av personalen dök upp, och det är inte så illa det. Vi började hemma hos mig och fortsatte sedan in till stan. Planen var att gå till Strampen, men när vi stegade in där hade "köket stängt för läääänge sedan", så vi traskade vidare till Ernst. Inte så pjåskigt det heller, jag fick ju äntligen äta mina vitlökssniglar. Mums!Efter middagen bar det av till Ollis, det självklara tisdagsställen. Vi dansade hela natten lång och jag hade i alla fall en superrolig kväll. Jag skiver som Eve: bättre arbetskamrater får man leta efter!He va he för iår. Två egentliga arbetsdagar kvar och så är sommarasäsongen slut även för detta år. Jag kommer säkert att fälla någon tår på fredag, men jag får bara hoppas att vi alla återses nästa sommar igen!

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar