Funderingar om ett skrivbord

Först några inspirationsbilder:


Bilder: alvhemmakleri.se

Jag har nämligen lyxen att göra en Ikeabeställning nästa vecka. Och jag är som sagt i desperat behov av ett skrivbord. Det måste vara mycket litet. Stället där det ska stå är bara lite under 100 cm brett. Det beror lite på om man vill kunna öppna dörren helt eller ej. Hehe. Men ett skrivbord måste jag ju ha! Det är ohållbart att sitta vid köksbänken eftersom vi inte har någon "öppning" för benen någonstans förutom om man öppnar en skåpsdörr och stoppar in benen där. Det är alltså sjukt obekvämt. Kökbordet tycker jag inte heller är bra. Våra köksstolar är så höga och bordet så lågt att man får ont i ryggen av att sitta där. Dessutom är det ju inte så trevligt att det alltid står en dator på köksbordet heller.

Bilder: ikea.fi

Jag har spanat in Ikeautbudet av skrivbord mindre än 1 meter breda. Och dessa tre ovan föll mig i smaken. Hur som helst kommer jag troligtvis att måla skrivbordet vitt. Så det är egentligen mer modellen jag funderar på. Modellen i mitten kan man öppna, och den lockar eftersom man lätt kan gömma datorn däri. Men de andra modellerna skulle kanske ge lite mer former. Alla andra möbler i sovrummet är nämligen ganska fyrkantiga. Trondheim säng, Hemnes nattduksbord och en expedithylla.

(Och dessutom behöver jag en ny skrivbordsstol.. men det får bli ett senare problem!)

Vilket av dessa tre skrivbord tycker ni är finast?


Sara.

Elmeri hoppas på vinst!Emma a.k.a. någons fru*, ordnar en tävlig tillsammans med dinhundshop.se där man kan vinna ett  aktiveringsspel till sin hund. Jag tycker ju att ett sådant spel skulle vara alldeles lysande för Elmeri. Han vill ju som sagt alltid vara med överallt! Dessutom hade han ju födelsedag förra veckan! ;) Så nu håller vi alla tummarna på att den lilla krabaten i tvättmaskinen ska vinna ett fint pris. Visst!? ;)

Sara.


*Och om ni inte läser hennes blogg så måste ni börja nu! Jag lovar att ni inte kommer att ångra er. Dessutom ska hon föda vilken dag som helst. Så det är riktigt spännande tider där inne!

Tit-ut!Ibland är Elmeri lite rolig. Han kan hitta på en massa underligt. Som på bilden ovan! Och t.ex. förra veckan då jag städade i klädskåpet så gick han in dit och lade sig på nedersta hyllan. Han ska alltid vara MED!

Mannen har återvänt redan idag. Man märker att det börjar bli höst då han kommer med tåg och inte med bil. Och nej tyvärr lärde jag mig inget på fotokursen igår. Men nästa gång ska vi faktiskt ut och fotografera!

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar