På liten utflyktEfter dagens utställning åkte jag och Philipp på en lite tur till Kuusaankoski. Ungefär 20 km utanför Jyväskylä. Det var så vackert, fast kallt! Jag tog en hel massa bilder på forsen och så tvingade jag Philipp att fota mig och Elmeri förstås. Forsar är ganska exotiska för mig eftersom vi inte riktigt har några i våra trakter.
Det gick förresten helt ok för Elmeri idag igen. Inte dåligt men inte bra heller, men jag tänkte skriva ett helt eget inlägg om båda utställningsdagarna senare.


Imorgon åker jag hem från Jyväskylä. Jag tror nog att jag inte väntar ett år till nästa besök här. Det har varit mysigt och trevligt att vara här och att träffa Philipps kolleger igen. Och nu när jag vet att det faktiskt går bra att åka tåg med Elmeri så är tröskeln knappast så stor heller :)

Sara.

Kommentarer
Postat av: KatiC

Lovely to see you too! Kosken kuva 5. ylhäältä(?) on aivan tosi hieno. Oon itsekin käynyt katsomassa tuota koskee ja se on kyllä hieno. Siellä olis aivan huippua ottaa jonkun hääkuvat. Jos ei muuten niin järjestetään sinne oma photoshoot, että saadaan jotain testikuvia. Tuutko joskus tammi-helmikuussa käymään taas? Mulla on kyllä aika monta kaveria, joilla on hääpuvut edelleen olemassa, että varmaan saatais jotenkin sellainen tyttöjen päivä kasaan, josta voisi sitten käyttää kuvat mainontaan... Miltä kuulostaa?


2011-11-20 @ 20:20:55
Postat av: Fia

Wow, såg nog ganska så exotiskt ut i den delen av Finland om man jämför med våra hemmatrakter :P Jättefina bilder.


2011-11-20 @ 23:15:53
URL: http://enigma-fia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback