Elmeri ♥Idag har Elmeri bott hos oss i 1 helt år. Och jag ångrar inte ens för en halv sekund att vi skaffade en liten krabat. Han är bäst och han ger så mycket! Min älskade gulleplutt. Och titta vad liten han var för ett år sedan. Jag var rädd att han skulle gå sönder. Sötaste söta ♥.

Sara.

Lite julfeelis

Jag var ute och sprang med Elmeri i rinken för en stund sedan och jag höll på att frysa ihjäl. Fy vilken blåst och vilket äckelväder. Jag behöver lite julfeelisbilder nu för att få upp värmen. Och lite glögg förstås!


Julafton 2009 i Altenberge, jag fixar pepparkakshuset


Julfeelis i Münster 2010, ett skyltfönster


Julafton 2009 i Altenberge, jag har gjort julstjärnor


Weihnachtsmarkt Münster 2010, Glühwein


Julafton 2010 i Smedsby


Weihnachtsmarkt Münster 2009, glühwein

Nu är det förresten bara 16 dagar kvar tills vi åker till Tyskland. Det är bara 2½ vecka. Tänk det! Den här hösten har verkligen gått hur snabbt som helst.

Sara.


p.s. Mamma var en min julkalender som utlovades? Lucka 1 imorgon...

MörkretIdag är en såndär riktigt mörk dag igen känner jag. Jag tror inte att dagen kommer att bli ljusare än så här. Lampan är tänd i köket fastän det är mitt på dagen. Jag har precis kokat morgonkaffe och avnjuter en kopp vid köksbordet tillsammans med datorn. Jag har en deadline imorgon, vilket betyder att jag ska sitta och skriva skriva skriva hela dagen.

Jag hade gärna velat fota lite idag, men det ser inte riktigt ut som om jag kommer att ha tillräckligt befintligt ljus, och jag är helt usel på att använda blixten. Fast det borde jag ju öva på. Jag fotade lite bilder igår med den externa blixten, bland annat tackkorten är fotade med blixt, men jag tycker inte riktigt att jag får till ett bra ljus och rätt vinkel på blixten. Jag fotade faktiskt lite dagens outfit igår också, men det blev helt uselt så jag vet inte om jag vill ladda upp dom bilderna ;) vi får se.

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar