Sjuk.Jag hoppades ända in i det sista att det bara var allergi, men nej. Det är det inte. Jag mår riktigt skit nu. Jag bestämde mig för att gå på svalgodling i morse, bara för att undvika diverse hudkatastrofer. Förra gången utlöste ju en streptokockinfektion min psoriasis som jag drogs med i över ett halvår. För en gångs skull gick det riktigt smidigt på studenthälsan och jag fick ta min odling utan något ifrågasättande, väntande eller fitteri.

Jag vill så gärna gå på valpkurs med Elmeri ikväll. Men jag tror inte jag orkar, känner mig helt matt :( Jag antar att jag blivit sjuk nu när skolstressen äntligen är över. Elmeri är fortfarande på "dagis" i Smedsby, men borde komma hem snart. Jag saknar min gullepojke!


Sara.

IgårIgår gjorde jag något lite utöver det vanliga på jobbet. Jag guidade nämligen en buss genom världsarvet. Det är alltså inget vi egentligen gör på mitt jobb, utan jag ställde upp frivilligt eftersom det var en bekant som frågade. Jag har aldrig guidat någon förr, och aldrig pratat i en bussmikrofon förr. Det var lite läskigt först, men det gick ändå riktigt bra tyckte jag. Åtminstone för att vara första gången. Det känns nästan som om jag verkligen borde gå en den där guidekursen jag tänkt på...! :)Hade sedan lite tråkigt då jag väntade på skjutsen hem. Jag hade tänkt sätta mig vid Compassen på en kaffe, men där var det stängt. Så istället fotade jag hejvillt ända tills det kom andra människor i närheten...... då fotade jag i smyg! ;)

Annars då? Jag är rädd för att jag håller på att bli sjuk, och det har jag verkligen inte tid med just nu. Men jag hoppas innerligt att det bara är allergi och inte snuva.

Och så avslutar vi med något superpositivt! Jag fick veta igår att jag kom igenom den där kursen och dessutom fick jag veta att min kandidatavhandling är godkänd (med inte allför pjåkigt vitsord). YES! I slutet av juni kan jag titulera mig fröken kandidat i några veckor. Sedan fru ;)

Off to work!

Sara.

På Ritz igår

Vi var på koncert på Ritz igår. Nordwall & Udd Big Band Machine spelade. Det var riktigt underhållande och mycket bra och välgjord musik! Jag skulle verkligen rekommendera er att gå, men jag tror tyvärr att det inte finns fler konserter. Det ordnades bara en i Jakobstad och en i Vasa.

Sara.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar