Torsdag 31 mars


Den här månaden har VERKLIGEN gått snabbt. Jag har inte ens hunnit blinka. Har ni?

Vi tittade på The Office i skolan idag och analyserade sedan situationen från ett organisationskulturperspektiv. Sådan undervisning gillar jag! :) Jag har flera gånger tänkt börja titta på The Office, men jag har aldrig riktigt fastnat för serien. Men nu tror jag att jag faktiskt blev lite beroende.


Annars är allt nog som vanligt. Jag och Elmeri går på många solskenspromenader. Jag skriver på kandidaten och på övriga skolarbeten, Elmeri tycker att jag är tråkig. Och som vanligt borde lägenheten städas!

Sara.

Vad vill ni ha?Usch det där förra inlägget lät ju bara så deprimerande. Så jag känner mig tvungen att skriva ett till här på direkten!

Jag har börjat känna mig lite osäker på vad min blogg egentligen ska innehålla. Jag känner mig lite splittrad, och det känns som om bloggen är så fruktansvärt tråkig just nu, så nu gott folk önskar jag verkligen att ni kunde droppa en liten kommentar här och skriva vad ni vill att jag ska skriva mera om.
Eller är det bra så som det är nu?

Jag tror främst att jag har prestationsångest eftersom jag tycker att det finns SÅ många bra bloggar där ute i bloggosfären som jag verligen älskar att läsa!

Sara.

Stress


Härligt väder, det kommer man långt på!

Jag hade min kandipresentation idag, och det gick nog helt bra, MEN... jag har nog väldigt mycket kvar att göra. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska överleva de kommande månaderna utan att gå i tusen bitar. Borde anställa assistent! Det är ju inte direkt så att kandidaten är det enda jag har på G just nu...

Varför tar jag mig alltid an så mycket på samma gång?

Nästa höst så tänker jag, för en gång skull, ta det lugnt i skolan (lättare sagt en gjort!). Eller kanske snarare ett normalt antal kurser vore en bra idé i alla fall. Hittills har jag bara kört på och tagit så mycket kurser det bara går. Men nu börjar det ta emot efter 2½ års supereffektiv studietakt.

Jag borde verkligen bestämma mig för någon belöning som jag kan se fram emot, och som kunde motivera mig den närmaste tiden. Jag vet inte vad det sklle vara, men jag behöver motivation till VARFÖR jag håller på som jag gör just nu.

Förslag på belöningar? ;)

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar