30/6Jag bjuder på en bild från möhippan. Den är tagen av Mizza. Då jag gjorde möhippeinlägget hade jag nämligen inte ännu fått hennes bilder, så jag kanske smyger in någon då och då nu innan bröllopet. Jag hinner nämligen inte fota alltför mycket just nu.

Ikväll har jag massage. Jippii! Men innan det borde jag hinna springa in till H&m eller Vero Moda, Elmeri har nämligen tuggat sönder min enda axelbandslösa bh, och jag tänkte INTE få några dumma ränder nu innan bröllopet. Elmeri har inte tuggat sönder en enda möbel eller leksak*, men min bh var tydligen intressant... :) Han tycker tydligen också att mina öronproppar är goda eftersom det nu två dagar i rad kommit öronproppar i hans kakka... ;) TMI, I know... ;)

Sara.

*hoppas att jag inte behöver ångra att jag skrev det där nu!

29/6 BridezillaEn sånhär fin lapp har jag fått på jobbet av mina kolleger ;) Men jag tycker inte riktigt att den stämmer, för SÅ hemsk är jag inte. Eller? ;) (Vet inte om jag vill ha svar på den frågan. Haha.)

Allt i mitt huvud kretsar bara kring bröllopet just nu. Så om ni inte är intresserade av sånt, så borde ni nog byta kanal nu. Tror jag skrev att det var 10 dagar kvar igår, men jag tror faktiskt att jag har räknat fel, för det är 10 dagar kvar idag!

Sara.

BröllopsupptagenDet är mycket nu, kanske man kunde säga. Då jag inte jobbar så pysslar jag med bröllopssaker, och då jag inte gör det då sover jag. Det börjar verkligen närma sig nu, och jag börjar bli lite nervös. 10 dagar. Oj oj. Vart har tiden flugit iväg?

Bilden är på gårdagens fläta som jag fick på jobbet! Igår hann vi med ett besök till Sandviks villan igen, så nu har jag helt på klart hur man kan placera borden. Skönt!

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar