Telefonterrorism

bild: härifrån, väldigt coola bilder!

Jag gick just igenom alla missade och mottagna samtal från januari månad och kom fram till att jag har fått 15 samtal från telefonförsäljare, och då kan jag inte ens se första veckans samtal i listan längre. Är det normalt att få så här många samtal?

Jag brukar oftast inte svara då telefonförsäljare ringer eftersom: 1. Det tar flera minuter innan man ens får säga NEJ TACK. 2. Jag vill inte heller vara otrevlig och slänga på luren. 3. Jag vill inte köpa något!

Jag vet att det är ett jobb, och att försäljarna också bara är människor, men nu får det verkligen räcka. Jag tänker anmäla min nummer till robinson-registret, och hoppas på ett slut på terrorismen.

Sara.

MorgonstundGodmorgon! Jag steg upp redan när Philipp gav sig iväg till tåget imorse. Jag fick då syn på denna vackra morgonhimmel ovanför Vasa, och var tvungen att hoppa ut på balkongen i endast strumpbyxor och topp. Det blev lite kallt, men well worth it. Orsaken till varför jag har stigit upp i ottan en morgon när jag skulle få sova till nästan 10, är att jag måste hinna läsa ut en bok innan föreläsningen idag.

Denna vecka består av endast 3 föreläsningar. Helt sjukt egentligen. Hade jag inte satt in en extra kurs i sista minuten, så hade jag bara haft en föreläsning på hela veckan. Men det är ju visserligen tänkt att jag ska ägna diverse timmar per dag åt att skiva på kandidaten också.

Nu ska jag läsa ut min bok och bege mig till skolan för att prata lite finska.

Sara.

Thomas Sabo


Min senaste Thomas Sabo charm är ett litet hundben. Benet symboliserar självklart Elmeri och Roope. Jag älskar idén med Tomas Sabo smycken, eftersom varje liten charm betyder någonting speciellt för just den personen som bär smycket. <3

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar