Ö


Ö som i Öga.
February Photo Challenge.

Jag har inte bruna ögon, utan snarare grönaktiga, men då jag gjorde bilden svartvit och endast behöll färgen på irisen så ser mitt öga plötsligt brunaktigt ut. Mystiskt. Hoppas ingen blir helt creeped out nu av mitt öga i mega-format. ;)

Sara.

To-do today

Jag älskar detta väder! Varmt och skönt. Man kan gå utan både mössa och vantar utan att frysa. Det känns ju som om sommaren har kommit nu, typ.

Jag tycker alltid att det är lite pinsamt att fota mig själv utomhus, så det blir oftast sådana här "fina" smyg-foton underifrån då jag fotar mig själv ute bland folk. Hehe!

Dagens to do:

- göra klart inbjudningarna
- printa adresserna på kuverten
- skriva på kanden
- redigera och ladda upp bilderna från tisdagens fotojobb
- läsa ett kapitel i en bok
- fota Ö
- ha ångest över att det redan är mars imorgon.

Tror ni att jag lyckas med allt detta idag? Jag tror i alla fall inte riktigt på mig själv. Jag har dessutom gått och installerat Photoshop CS5 igår, så jag måste även lära mig hur det fungerar innan jag kan börja med bilderna. Jag hoppas att det inte är alltför stor skillnad till CS3 som jag hittills använt. Men jag hoppas i alla fall att jag ska kunna redigera raw-format nu. Det lyckades nämligen inte i CS3.

Sara.

ÄÄ som i Ägg.
February Photo Challenge.

Tänk att sista bokstaven är imorgon. Hur snabbt har inte denna månad gått egentligen?

Idag har vi äntligen lyckats printa ut alla delar till inbjudningskorten. Vi väntar bara på några adresser, som vi får imorgon. Och en beställning från Bridezillas.fi, som nu tagit 3 veckor sedan vi beställde. Hoppas att det dyker upp en leverans snarast! Annars vet jag inte hur vi ska lyckas skicka ut inbjudningarna denna vecka.

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar