Glöm det!Fasiken! Jag är inte så säkert på att det blir något nytt objektiv. Det lär nämligen bli en ny dator i stället. Detta ovan = bluescreen, har börjat hända alltför ofta nu. Dessutom hjälper mitt splitternya batteri mig föga. Jag gick från 10 min utan sladd till 1 timme, och det suger rent utsakt hårt. Dessutom kan jag aldrig se när batteriet håller på att ta slut utan den bara slocknar plötsligt. Kul! Ännu roligare när man försöker jobba.En massa datakillar har försökt hjälpa mig. Utan framgång. En reparation kostar väl skjortan. Men just nu är min dator varken bärbar, snabb eller tillförlitlig.

Visserligen borde jag kunna få dra av både dator och objektiv på skatten, men varifrån ska man dra fram såna pengar när man just har köpt ett egen lägenhet? Indraget bostadsstöd har jag ju också fått, men det är en helt annan historia, som också gör mig lite upprörd.

En ljuspunkt i min tillvaro - semesterersättningen kommer snart! Kanske, kanske, kanske kunde jag använda pyttelite för att förbättra situationen med dator och kamera. :)

Sara.
#1 / / Kusin Mattias:

Det finns bara en utväg...APPLE..sen behöver du aldrig se blå skärmar eller lida mera :)

#2 / / Sara:

Haha, kanske jag småningom börjar ge mig... "Alla" säger ju att det är så bra, och Philipp har ju faktiskt just köpt en iphone också ;) det tål nog att funderas på faktiskt, ifall det blir en ny dator :)

#3 / / Käthes mode & skönhet NU EGEN DOMÄN!:

Vad jobbigt!!

#4 / / Nina:

Har du inte gjort backup så gör det nu! Datorn kommer säga tack o adjö när som helst, minns min egen opålitliga sak.. Som tur var gällde garantin ännu för det blev en heeel deeel fixat när den var på service.

#5 / / Sara:

Jo usch :( har ändå relativt nyligen gjort backup. Men borde nog kanske börja göra det nu varje dag, typ :) Är livrädd att alla mina bilder ska försvinna :(

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar