ValborgsmässoaftonIdag får vi sätta på studentmössan och skåla i skumppa. Om en liten stund ska vi träffas för att äta picknick ute i det gröna. Tyvärr är det lite kallt, så vi får hoppas att vi klarar oss utomhus en liten stund i alla fall.

Glada Vappen!

Sara.

29/4Kanden inlämnad, bankmötet avklarat och årets första balkongkaffe drucken! Super dag! Nu kan jag börja njuta av valborg och första maj också. Har inte riktigt hunnit tänka på morgondagens festligheter ännu. Borde kanske åka via Alko innan skumppan tar slut.

Sara.

Berlin - day 2, pt.2Båttren längs med Spree tog cirka en timme. Solen sken från klarblå himmel. Vi njöt av den vackra utsikten, en bretzel, några öl och det underbara vädret.


Jag, i bakgrunden ser ni Berlins Hauptbahnhof.Philipp hjälpte mig att fota, han blev jätteförtjust i mitt teleobjektiv.Vi tog väldigt många bilder under båtturen. Det fanns väldigt mycket att se längs med floden Spree. Även under båtturen berättade en "guide" vad som fanns att se längs med floden. Mycket intressant!Speciellt intressanta var de där fönstrena på bilden här längst ner till höger. Själv såg jag dem inte, utan det är en bild som jag hittade på kameran då jag gick igenom bilderna. Philipp måste ha sett den fullpackade lägenheten och fotat den. Märkligt.

Efter båtturen satte vi oss ner i en Biergarten och njöt av lite mera sol och ett glas vin.
Resten av dagen kommer i part 3.

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar