Torsdag


Vacker kvällshimmel i Vörå + Annu på Petki

Jag har varit i Vörå igen ikväll. Det var än en gång roligt att rida. Det blev bara lite väl kallt efteråt då jag tittade på Annu som red lektionen efter mig. Då man sitter på hästryggen får man ju inte kallt, men när man tittar på är det värre.

Sara.

Onsdag

Jag sov väldigt underligt förra natten, även om jag sov länge, vilket har resulterat i att jag gått omkring som en zombie hela dagen. Nu ikväll har jag kämpat med morgondagens tyskapresentation som precis blev klar för 1 minut sedan. Jag hade ju tänkt sova tidigt idag, pga av min trötthet, men det gick ju mindre bra med den saken, som ni ju ser. Klockan är snart redan 12! Jag måste dessutom ännu läsa igenom ett arbete innan jag går och lägger mig.

Imorgon kväll blir det stallet igen, och på fredag är jag faktiskt "ledig"! Jag har mycket att göra, men jag behöver i alla fall inte gå fysiskt till skolan. Dessutom är jag inbokad på massage för min sjuka rygg/skuldra på fredag. Jag hoppas att det hjälper. Jag vet inte alls vem som är bra på att massera här i stan, men vi får hoppas på att det i alla fall är någolunda bra.

Jag fick nya bilder på valparna igår av uppfödaren: 6 dagar gamla:

De två pojkarna i bild borde vara valpen längst till höger och längst till vänster. Jag har ännu inte bestämt vilken av dem jag kommer att ta, det bestämmer jag först på plats när jag får träffa dem. Men en liten kille blir det i alla fall! :)

Sara.

Dagens


tröja & poncho: h&m, byxor: zara, skor:bianco, väska: longchamp, läderhandskar: lindex

Det är ju ett litet tag sedan jag hunnit med att fota dagens outfit, tyvärr! Men idag har jag i alla fall pyttelite extra tid att sätta på lite småtrevliga saker som jag inte annars har tid med.

Jag har lämnat in periodens första arbete som hade deadline idag klockan 13. Det känns grymt skönt! Nu är det "bara" presentation, opponens, andra versions-deadline och hemtent kvar i den kursen.

Jag har verkligen varit supereffektiv idag, känns det som. Jag har hunnit med att gå till posten, anvia, loppis, butiken, två föreläsningar. Jag har också hunnit städa lite och shoppa lite födelsedagspresenter. Och nu ska jag fixa lite mat åt mig. Getostpasta med pesto och soltorkade tomater. Nami!

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar