Lilla E


Låt mig få presentera: Elmeri!
Vår lilla familjetillökning. Om ca. en månad får han äntligen komma hem till oss. Jag längtar! Vi var hos uppfödaren i nästan 3 timmar i fredags, och jag ville inte lämna huset. Snart, snart, snart kommer Elmeri hem. Beslutet att välja Elmeri var egentligen inte alls svårt, jag föll för honom direkt. Elmeris riktiga officiella kennelnamn är just Elmeri och jag hade redan innan bestämt mig för att behålla namnet som uppfödaren hade gett valpen, oavsett vilken jag hade valt. Lilla söta E!

Sara.

HalloweenpartyVi firade M's födelsedag igår kväll, traditionsenligt med maskerad och Halloweenfest. Vi firade först hemma hos M själv med fortsatte sedan till Ollis på halloweenfest!

Kolla in den supercoola Avatar-kostymen i bildcollaget ovan. Hon borde verkligen ha vunnit maskeradtävlingen. Verkligen snyggt gjord! Själv valde jag den lätta vägen och klädde ut mig till cheerleader. Jag har nämligen många olika cheer-kostymer hemma att välja mellan, eftersom jag varit med i skolans hejarklack ett antal gånger.

Sara.

På tågetSitter på tåget och jobbar för fullt. Tre timmar kvar tills innovationsexaminationsfortföljen måste vara färdig och inskickad. Men jag jobbar faktiskt bäst under press, då jag vet att jag faktiskt måste slutföra något!

Jag är nervös inför att träffa valparna ikväll. Hur många gånger har jag inte sagt det här på bloggen redan? ;) Men nu måste jag publicera detta inlägg innan jag förlorar internet igen. Dessutom måste jag fortsätta jobba.

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar