Fyllo

Jag hade ju immetarial-och konkurrensrättstent imorsse. Som för övrigt gick bra, enligt mig.

MEN när jag skulle gå iväg till skolan hör jag högljudda snarkningar i vårt trapphus. Jag visste inte riktigt varifrån ljudet kom. Jag struntade i det och tog hissen ner. Vår hiss råkar tyvärr? ha ett fönster, och när jag var påväg ner, så ser jag plötsligt en man som ligger på golvet på tredje våningen och sover. CREEPY!

Jag ringde både Philipp och Mamma, men ingen av dem tyckte att jag skulle meddela polisen. Det ännu konstigare var att någon (troligtvis den sovande och fulla!? mannen) hade limmat fast en halv 5 eurossedel på ytterdörren. Hyra för sovplats?!?

Jag såg inte om det var ett "äkta" fyllo eller ej. Men äckligt hur som helst. Oförskämt! Jag hade ju fått en mindre hjärtattack om han hade legat utanför VÅR dörr. Om man inte klarar av spriten, skall man inte använda den heller. Punkt.


Bilden har egentligen inte något med texten att göra. Förutom att det är vårt trapphus. Men detta är i alla fall vår dörr och dörrens nya fina prydnad, inhandlad på första-maj torget.

Sara.


(p.s. fyllot låg inte längre kvar när tenten var över)

#1 / / mizza:

altså hahahaaaa egentligen..! :) så SJUKT!! my god. men bra han bara sov i lugn å ro å int va stökig... :) ha en bra da! kram!

#2 / / Sara:

Jo lite ;) men som sagt, borde han ju nog kanske va en invånare? Hur ha han annars sluppi in ti trapphuset ens? :P

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar