Ikväll: Suomen huippumalli haussa i Hurghada


Ni har väl inte glömt vad jag skrev här. Ikväll är det alltså dags. Ikväll kommer programmet som Suomen huippumalli haussa spelade in på vårt hotell i Hurghada. Missa inte! Hoppas att jag inte syns någonstans.  Pinsamt. Haha.

I slutet av förra programmet visades små glimtar från kvällens program, och jag hann se hotellets privata strand och vattenrutschkana i alla fall. Och denna fotoshooting ovan som jag fångade på foto borde ju också vara med ikväll.

Nelonen 20:00. Jag ska bänka mig.

Sara.

Imorgon är det juni

Imorgon börjar jag även jobba. Det ska faktiskt bli riktigt intressant och roligt och så blir det ju trevligt att få in lite pengar på kontot. Tyvärr har vi lönedag först den sista juni, och det vankas inget mer studiestöd förrän det heller. Som tur dimper det ner lite lön på kontot för mig nu i dagarna från några andra ställen, men det blir nog lite tajt att klara sig på ett studiestöd i två hela månader.

På grund av bion igår blev det ingen traditionell söndagspromenad med Anna. Jag fick ändå myror i benen då vi kom hem, så jag tvingade ut Philipp istället. Det blev riktigt mysigt med vackert solnedgångsljus, även om det blev lite kallt så sent.

Nu skall jag luncha med två fina tjejer. Sedan skall jag fika med en annan fin tjej. Jag passar på att ta ut allt nu min sista (?) lediga dag denna sommar.

Sara.

Streetdance 3D


Trailern

Idag stod Streedance 3D på tur. Jag hade egentligen helt glömt bort att vi skulle se den filmen idag, och blev påminnd bara en timme innan.

Först och främst måste man nog tycka om dans för att kunna njuta av denna film, och njöt gjorde jag. Även om storyn var extremt förutsägbar, och faktiskt väldigt likadan som andra dansfilmer, tyckte jag att filmen var bra. 3D-effekten gjorde inte saken sämre heller. Filmen är absolut sevärd, och i alla fall jag ville dansa ut ur biosalen. Feelisfilm. Mitt betyg: 3½/5.

Sara.


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar