@ HEL

Hittills har denna resa varit MER spännande än vad någonon resa någonsin borde vara.

På flygfältet i Vasa hamnade jag på Standby, pga av tekniskt fel på planet så de hade varit tvungna att byta. De nya planet hade 4 platser färre, och jag hamnade då alltså utanför. Är det inte typiskt?
I en timme gick jag omkring och i princip grinade öppet på flygfältet. Jag tänkte nämligen på de hemskt höga pengasummorna jag skulle bli tvungen att betala om jag bokade ett nytt flyg samma dag.

Som tur hade 4 personer bestämt sig för att inte flyga, och jag fick gå ombord. Men många tankar hann nog snurra i mitt huvud. Jag var för det första skitarg på att de hade valt just mig! Nåja.. nu e jag i Helsingfors och skall snart stiga ombord igen på nästa plan.

Ha det bra!

Sara.

Flygfältet nästa!


Väskan är packad och allt är klart. Nu skall jag bege mig mot flygfältet.
Jag uppdaterar i Helsingfors. Jag har mycket tid där! :)

Sara.

Packat och klart?

Nu har jag faktiskt (nästan) packat klart. Det enda som saknas är mina flipflops. Jag är lite rädd för att dom finns uppe på vinden, gömda i någon vrå. Jag överväger att bara köpa nya i Tyskland... (dom kostar ca 7 euro på H&M, OM dom redan finns).

Jag har ännu gott om tid innan min skjuts till flyget kommer och hämtar mig. De timmarna tänkte jag faktiskt spendera genom att städa. Det är så mycket trevligare att komma hem, om man inte kommer hem till ett packningskaos. Nu ligger det nämligen höger av NEJ-JA-KANSKE-kläder. Även om  JA-kläderna ju förstås är packade.

VET NI VA? Min väska väger bara 13,8 kg! Nytt rekord. WOW!

Jag tror att Roope också vill vill följa med. Vad tror ni?

Roope gör allt för mat. Haha. Annars är han väldigt envis. Gullegubben!

Sara.


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar