Eclipse

Nu ska jag snart iväg med några vänner och se Twilight - Eclipse. Jag hoppas att den är bra. Så länge som jag väntat! Jag föll verkligen för hela Twilight sagan efter att ha läst alla böcker.

Sara.

LongchampJag har fått en ny och fin följeslagare. En ny och fin Longchamp Xlight handbag. Jag har tittat och tittat och tittat på denna väska hur länge som helst. Och nu är den min. Lovely! En fin present av Philipp och Philipps mamma. Så fin! Tack :)

Sara.

Tisdag

Arbetsdagarna rullar på. Och i övermorgon åker jag och Philipp på minisemester till Helsingfors. Då har vi varit tillsammans 4 år, och tänkte "fira" genom att åka bort några dagar. Det kommer att bli härligt. Äta hotellfrukost och ta det lugnt i några dagar. Vi tänkte också turista lite i Helsingfors.. bland annat Sveaborg. Självklart blir det också lite shopping.


Min nya maxiklänning från H&M (pris: 14,95)

Bilden ovan togs på kusins examensfest i Närpes på söndag. Eller egentligen är bilden tagen på "hemvägen" via Kaskö. Vi ville nämligen visa Philipps föräldrar Finlands minsta stad.

Den guidade rundturen igår gick förresten riktigt bra. I alla fall jag blev mer än nöjd. Idag har Philipps föräldrar flugit tillbaka till Tyskland. Det är alltid lika trevligt när de är här, även om dagarna blir väldigt intensiva. Nu är jag riktigt trött och slut.

Sara.


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar