Dagens 31/7

ballerinas: donna carolina

halsband: snö of sweden

solglasögon: h&m

body: gina tricot

kjol: zara


Sara.

Godmorgon

Vi har nyss vaknat. Jag tänkte bara snabbt uppdatera eftersom jag tror att jag inte riktigt kommer att ha tid med det resten av dagen. Vi ska vara lite turistiga och titta på lite rally idag. Ikväll ska vi grilla.

Nu: frukost.

Sara.

På tåget

Jag sitter nu på tåget på väg mot Jyväskylä, och har gjort det ett bra tag redan, jag är faktiskt framme om en stund. Precis nu stannar vi i Petäjävesi (tänker på Unescos kulturarv när jag hör det namnet, såklart!) Det steg nyss på några fulla finnar som sitter å "sjunger". Herregud vad jobbigt. Som tur är det inte mycket kvar nu.

Min mokkula är inte alls lika sammarbetsvillig på detta tåg som på Helsingforståget. Vi får se om jag lyckas med att ladda upp detta inlägg nu ens. Men om ni kan läsa det nu så har jag ju bevisligen lyckats ;)

Jag är verkligen VRÅLhungrig. Jag mådde väldigt illa efter jobbet och kunde inte äta något, jag mådde så illa att jag nästan inte ville sätta mig i tåget faktiskt. Men jag mår tack och lov bättre nu. Nu är jag istället mycket mycket hungrig. Men det är ju bra att jag mår bättre i alla fall!

Sara.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar