210210

Hej kalla söndag!

Jag har lilla Roope här hos mig för att skötas denna helg eftersom pappa är bortrest. Därför måste jag tyvärr bege mig ut i det hemska vädret nu som då. Inte bara det att det är svinkallt, utan också att det blåser så mycket, är det hemska. Jag tror inte ens att lilla Roope tycker om att vara ute i detta väder. Och han är verkligen inte den som säger nej till att gå ut. Han står och lyfter på sina små tassar en i taget och bara skakar. Stackarn.

Vet ni? Tenten igår gick superbra och jag klarade mig. Det var inte ens nära. Äntligen är den tenten ur världen, nu har jag inga löst hängande tenter längre. Skönt!
(Det bör kanske nämnas att jag satt upp och läste till klockan 4 natten innan tenten, eftersom jag kom hem så sent från jobbet. Men tydligen lönade det sig även om jag bara fick sova 4 timmar.)

Jag hade ju redan hoppats på att våren skulle vara på intåg. Jag har alltså redan hunnit dekorera köket i våriga tyger från Hemtex. Jag skulle ännu också vilja ha ett par nya gardiner till köket, men jag kan inte hitta några jag vill ha. Man kan nämligen inte ha långa gardiner i vårt kök, och jag hittar inga fina kappor. Jag har börjat bli trött på mina vita tråkiga. Det var så mysigt under julen då jag fick ha fina färgglada julgardiner. :)

Det våriga köket ... (jag hoppas att det snart matchar vädret)


Jag blev som besatt av tulpanmönstret på Hemtex. En massa olika prylar med mönstret fick följa med mig hem till mitt kök. Utöver det som syns på bilden köpte jag också servetter och två löpare i samma mönster. Det fanns faktiskt också gardiner i mönstret, men av någon anledning föll de mig inte i smaken.

Nu skall jag tvätta lite kläder och städa lite smått innan jag börjat ta itu med mina två hemtenter som måste skrivas innan fredag.

Ha en bra dag! :)

Sara.

#1 / / Sofia:

Vad du är duktig!!! Skönt att du klarade tenten så har du det ur världen :) Fint med våriga tulpaner!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar