SnöEtt Snö of Sweden smycke från Aukia, det unnade jag mig idag. Jag har väldigt länge velat ha ett till Snösmycke eftersom mitt andra verkligen är i flitig användning. Det gamla fick jag till födelsedagspresent av mina fina vänner för över 2 år sedan, och jag älskar det. Jag hoppas att jag kommer att använda detta lika flitigt.

Sara.

Dagen


tunika:lindex, topp: jc, leggings & jacka: h&m, skor: bianco, väska: longchamp

Jag har bara haft en föreläsning i skolan idag och den gjorde mig på hundra gånger bättre humör. Nu känns det nämligen som om jag verkligen kan klara av denhär något ambitiösa perioden i alla fall. Bara jag börjar jobba i tid. Så det är väl bara upp till mig själv att börja jobba med alla hundra miljoner arbeten så snabbt som möjligt.

Idag är även lönedag. Underbart! Jag har unnat mig själv några fina saker. Jag ska visa en av dem senare, bara jag hinner fota först. Jag har även inhandlat lite nödvänligt i skolväg, mapp, papper, pennor m.m. En ny kalender har jag tyvärr inte ännu hittat.

Jag hade tänkt avsluta denna kväll på Ollis, men jag känner mig fortfarande allt annat än frisk. Ett fullt och varmt Oliver's är alltså kanske inte världens bästa idé. Hoppas bara att jag börjar tillfriska snart. Jag ska dricka finrexin och pyssla lite här hemma ikväll istället.

Sara.

Dagens


tröja: lindex, leggings: h&m, ballerinas: paul green

Jag sitter vid datorn och dricker morgonkaffe och äter morgonyoghurt. Och jag vill bara meddela att det känns skönt! Helt underbart. Synd bara att mjölken är slut och att min mellanslagstangent inte riktigt vill fungera idag. Men jag njuter i alla fall.

Idag börjar alltså skolan. Jag hoppas på en mjukstart idag så att jag verkligen hinner med det jobbuppgifter som ännu måste bli gjorda innan september månad tar vid.

Sara.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar