Torsdag 29/4

Good morning!

Av erfarenhet vet jag att jobbdagar inte blir bloggdagar, därför uppdaterar jag redan nu.

Så småningom är jag påväg till skolan. Vi har en (förhoppningsvis) intressant gästföreläsare idag, vilket jag faktiskt ser fram emot. Förhoppningsvis får jag också mera inspiration att fortsätta skriva på min essäuppgift, reflektioner över kursen. Det ska bli 2000 ord, och hittills har jag 451. Det tar sig.

För några dagar sedan tjatade jag ju om mina nyinköppta blommor och grenar. Därför tänkte jag nu visa er en bild av dem. Det blir så fräscht med blommor. Och jag tackar mamma för dessa. Grenarna har nog inte hittat sin plats ännu. Men jag funderar på det.


Jag hoppas innerligt att det är bra väder imorgon. Vi har planerat picnick ute i det gröna, och regn är ju inte vad man vill ha då. Jag lever ännu idag på hoppet.

Ha en bra dag!

Sara.

Cartoon...

M och jag gjorde en liten trevlig bildserie igår. Haha. Som jag gjorde om till cartoon idag. Hoppas det inte är alltför insider. Men grymt kul hade vi!


Sara.

______
Fotnot:
För er som inte är mästare på finlandssvenska.
Morkkis = typ moralisk ångest efter att man gjort någonting dumt som man ångrar. Ofta förekommande symptom tillsammans med bakfylla.

Ollistisdag


Jag och M tog oss iväg till Ollis på en. Som blev tre. Men faktiskt inga fler. Det blev inte ens sent. Men supertrevligt hade vi! Speciellt kul med trivial på finska. Vi kännde oss lite dumma. Det är faktiskt svåra frågor! Men 2 plööpar var fick vi var i alla fall. Haha.

Tack för igår!

Sara.

_________________
Fotnot:
Plööp = bit, del, spelpjäs.....

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar