TolkningsfrågaHur tolkar NI detta meddelande? Personliger så tolkar jag det som om att vi aldrig kommer att få vatten till detta hus någonsin igen. Vattendistributionen upphör. Ok, om man läser meddelandet på finska så förstår man i alla fall att det bara upphör under en viss tid. Men svenskan då?
Man förstår ju nog innebörden, men är det inte lite fel skrivet? Eller kanske det bara är jag som är dum?

För övrigt är klockan nu 16:30 och vattnet är fortarande inte tillbaka. Jag skall ut och iväg om 45 minuter och skulle gärna fixa mig innan. JAG BEHÖVER VATTEN! Nåja, kanske får gå på toaletten på O'malleys istället. O'malleys blir nämligen vår första stopp ikväll. Om man räknar bort stämpeln från Amarillo på lunchen :)

P.s. Det är alltså Wasa By Night ikväll! :)

God morgon!

Har nyss ätit frukost tillsammans med sambon, som för övrigt precis åkte iväg till Jyväskylä igen. Men en mysig frukost hann vi med i alla fall. Detta var också första gången som han åkte iväg först på måndag morgon. Annars har det alltid varit söndag kväll.

Idag börjar jag skolan först klockan halv 1. Men före det måste jag ändå ta itu med några bokföringsövningar. Borde också planera min vecka, samt synkronisera telefonkalendern med papperskalendern (något jag brukar göra varje söndag).

Måste försöka planera in mycket träning denna vecka, men även mycket tentläsning eftersom jag jobbar hela nästa helg + tent på måndag. Får se hur bra det går...

Hoppas det blir en bra vecka i alla fall. Trevlig måndag allesamman! :)

20092009

Hej hej!

Helgen har kommit och gått. Det återstår bara en halv dag.
Det har varit en riktigt skön helg faktiskt. Hemlagad pizza, fotbollsmatch i Sandviken, inget jobb överhuvudtaget, torillas på lördag, idol, mys... Listan kan egentligen göras lång. Vad jag vill säga är att det varit en mycket bra helg. Mera sånt!

Snart blir det middag hos pappa som vanligt.
Före det vill jag gå ut och gå en sväng, undrar om jag får med mig gubben.

Ha det bra!


P.s. Hittade dessutom en spegel i torsdas! Inte en för tamburen, men en för sovrummet. Och nu har jag ju i alla fall en räddning. Men är fortarande på jakt efter en tamburspegel dock. Bilder kommer någon gång :P
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar