22/5

Bara 2 dagar tills vi åker till Tyskland. Som jag längar!

Idag blir det kaffe på stan med vän, eventuellt gym, och att föra tillbaka inträdeslitteraturen till Tritonia.

Imorgon träning med vän i simhallens gym, nagelfix med vän, och förstås att packa!

Blir tydligen 2 fullspäckade dagar nu innan vi åker!

Vårens

Tänkte visa lite nya sköna plagg och skor som jag uppdaterat min garderob med nu över våren.


Tre par nya sandaler, samtliga från H&M.
(Lite Photoshopping av mina lurviga ben :-P )


Samtliga från H&M igen, även om de 2 sista är loppisfynd! 3 och 2 euro! Vilka kap!

Nu ser det kanske ut som om jag spenderat alla mina pengar på kläder denna vår. Men 2 av topparna är ju faktiskt loppisfynd. 2 av topparna fick jag av Philipp. Och  2 av sandalerna har jag fått av mamma. Tack :)
Det enda jag faktiskt köpt själv är alltså de första sandalerna och loppisfynden, ny sommargarderob för 12,90 + 5. Inte illa :)

Dagens

Det blev en "tidig" morgon för mig. Jag åkte nämligen med pappa till villan för första gången i år. Det var riktigt skönt. Och speciellt kul var det ju eftersom det var strålande solsken och varmt på villan medan det regnade och åskade i stan (se bildbevis nedan! ). Praktiskt med villa på ett kort avstånd men med  vatten emellan så att ovädret inte vill dit :)
Satt alltså med med topp och shorts och stekte lite idag. Hade ju inte förväntat mig bikiniväder så någon bikini hade jag tyvärr inte packat med mig.

Jag fick också för mig att vada lite i vattnet eftersom det var så HETT. Utan att skämta så simmade plötsligt en SKITstor fisk bredvid mig. Jag överdriver verkligen inte, snarare underdriver, den var minst 30 cm lång. Jag blev livrädd, springer upp från vattnet och tjuter. Det måste ha varit en syn! Det var i alla fall ingen gädda, tur. Såg mera ut som en MEGAmört. Jag försökte få en skymt av den efteråt igen (från land!) men såg den inte längre. Jag hade ändå inte räknat med att så stora mördarmörtar simmar så nära land, jag hade ju bara vatten upp till knäna. Undrar om jag vågar simma något i sommar :)


Soligt på villan, regnigt i stan.

Annars då? Jag räknar dagarna tills söndag och har redan börjat packa. Jag är fortfarande allergisk, men det är faktiskt bättre idag. Mamma har köpt ett nytt nässpray som tydligen skall innehålla kortison, så vi får hoppas det är bättre än det jag har nu.

Vad jag också väldigt gärna ville berätta för er idag var att jag har varit ut på en liten lenkki (sv.: ??). Jag skäms lite över att säga det här. Men jag är stolt över mig själv. Sprang (jogga?) en runda på nästan 4 km. (3,8km). Och jag SPRANG hela vägen!!!. Nu skäms jag igen, men jag har ALDRIG i hela mitt liv sprungit så långt utan att stanna förut (okej inne på gymmet ja, men inte ute i naturen). Jag är så jädrans stolt över att jag har lyckats med det!
Löptest släng dig i väggen. Får jag gå om högstadiet nu för att visa att jag faktiskt kan springa?? :-P
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar