Söndag 29.3

Också denna helg har gått fort. Speciellt idag när klockan är framvriden en timme. Det känns lite konstigt att klockan redan är nästan 8 och det är ännu ljust ute. Känns lite fel.

Igår kväll blev det lite biljard på Calles.


(Bilden inte från igår dock)

Och i fredags var det medlemsfest på SportsGym och LadyLine. Sturm und Drang spelade på Amarillo. Inte för att jag är något fan av S u D men när det ändå är gratis så kanske man kan passa på. (Biljetterna var annars 18e, och det skulle jag nog inte lägga ut...) Vet inte när jag annars skulle ha chans att få se dem live heller.
Ett STORT minus dock var att ljudvolymen var så förbannat hög. Kan man inte spela musik på relativt normal nivå så man slipper hålla sig för öronen under hela konserten. Eller är alla artister döva? Verkar ju så...
Jag menar.. förstår ju att hög volym skapar stämmning, men när alla står och håller sig för öronen eller har öronproppar så är det väl kanske något fel, eller?Tyckte denna bild blev rätt cool faktiskt. Så den bjuder jag på!

Nu skall jag lägga in ny musik på min mp3 spelare. Blev så trött på att lyssna på samma låtar idag när jag tränade.

Ha det bra!

Fredag 27.3

Över en vecka sen jag skrev nåt sist. Är lite bloggtorka på gång. Har inget intressant att skriva om just nu.
Men en liten update skall jag väl ändå våga mig på.

Ikväll skall jag i alla fall iväg på medlemsfest från gymmet. I brist på annat, egentligen. Alla medstuderanden är ju ute ikväll på pampas, men inte jag då.... har ju ingen halare eller nåt. Skulle kännas jättefel. Men vi tar det nästa år då istället, hoppas vi.
På finansiell ekonomi-övningen idag var vi 4 stycken!!! Av ca 20. Undrar var alla tagit vägen en dag som denna?? :P

Mina tenter gick bra! Klarade alla med över 70 poäng, så det blir ingen omtagning som tur. (Behöver ju 70 poäng i alla kurser för att slippa in via öppna uni).

Och så har jag fått sommarjobb också! Jag blev väldigt väldigt glad. För jag var väldigt väldigt orolig över om jag överhuvudtaget skulle få nåt jobb i år. Så många företag tar inga sommarjobbare alls iår. Men jag har tur! Tack och lov för det.

Jag är allmänt irriterad över att det känns som om alla mina saker befinner sig i Tyskland just nu. Blev att köpa en ny miniräknare idag eftersom min befinner sig i en låda i ett förråd  i Tyskland. Skitskoj! Dit for 30 euro. (behövde en lite mer avancerad än + och - )
Alla mina sommarkläder och skor är dessutom också i samma förråd. Jag hade verkligen räknat med att det INTE skulle ta över ett ½ år att få alla mina förbannade grejjer till Vasa.... Jätteskoj.... Fruktar dessutom att det ännu kommer att ta VÄLDIGT länge innan jag får dem. Jag blir så stressad. Vill ju inte köpa en massa nya sommarskor här när jag vet att jag har så många där.....

Nej nu skall jag börja fixa mig inför ikväll! Ha de bra allesamman.

Tisdag

Underbart med vackert väder!

Det blev en lång rast idag när 90 mintunters föreläsningen krympte till 30. Jag tog förstås chansen att gå ut och gå med Roope i detta vackra väder. Härligt när solen kommer fram!


Lilla söta Roope.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar