Värmebölja + villan + brun hund

Vatten + hund + sand = ingen trevlig kombination.
Nog för att lilla Roope säkert tyckte det var enormt roligt och skönt. Men inte särsklit roligt för oss när han sedan ville komma nära. Det var roligt att se på i alla fall. Vit hund blev brun.
Lite skitig.

Det roliga är att Roope tror att han inte kan springa iväg när vi bara knyter fast ett rep i selen (se bild). I själva verket sitter repet inte fast någon annastans än bara i Roope själv. Får han gå fritt så tar det inte länge innan han tycker att grannens villatomter är mycket intressantare. Den lilla busen.

Jag har alltså spenderat hela dagen på pappas villa. Varmt, skönt och mysigt. Har läst lite bok, legat och solat, simmat, lekt med Roope och annat smått och gott. Jag tycker verkligen jättemycket om att vara på villan. Det är så fridfullt och skönt att komma bort ett litet tag. Man får lämna telefonen i väskan när man kommer dit och inte bry sig om omvärlden något alls. Bara ta det lugnt. Skönt.Efter en fin dag vid vattnet (och i vattnet) ser man också lite bedrövlig ut. Jag är helt röd överallt. Ingen solkräm, ajja bajja. Vi får ta den imorgon istället om det blir vackert. Vi håller tummarna.
Hoppas jag ändå kommer att kunna sova trots solbrännan.

Just nu sitter jag och mumsar i mig ett kvällsmål bestående av grekisk joghurt, lite honung och hasselnötter. Det är min nya favoritkombination. Mums.

En till ledig dag imorgon då, sen blir det jobb 6 dagar i sträck.
På tisdag nästa vecka är det äntligen lönedag, och på torsdag nästa vecka kommer Philipps föräldrar + moster + man på besök. Denna sommar kommer att gå fort, har jag på känn!

22/06

På Sportia fanns tyvärr inga billiga sportbhar. Så det bidde ingen. Den billigaste kostade 60 och jag hade verkligen ingen lust att lägga ner nästan hela mitt presentkort på en ynka bh. Det blev H&M istället. 14,90, det är bättre! Även om den är mycket sämre så är det bättre än ingenting alls... borde hålla ett litet tag i alla fall.

Jag hann också testa min nyinköpa sportbh idag, var nämligen och tränade lite BodyStep. Lika roligt som alltid. Speciellt då det nya sommarprogrammet faktiskt är jättebra, så roligare blir det varje gång!

Jag har alltså inte hunnit så mycket på min lediga måndag förutom just de två sakerna ovan. Vet inte riktigt vart dagen tagit vägen faktiskt.

Imorgon blir det mera jobb. Sen är jag ledig onsdag - torsdag, för att sedan jobba 6 dagar i ett.

Nu skall jag surfa vidare.
Ha det bra!

Kris!

Måste iväg och köpa en ny träningsbh, men det krisar i kassan så här 6 månader efter lönedag. Bara jag håller ut nu en vecka till så...

Men jag har faktiskt fått presentkort till Sportia till födelsedagen, så nu MÅSTE jag iväg och utnyttja det, även om jag hade tänkt spara på det. Men jag har bara EN träningsbh som passar just nu för hårdare träning. Och det blir ju jättefräscht när man inte hinner tvätta den tills nästa träningen. Fräsch var ordet.

Sommar-rea har ju (väl?) börjat nu, så kanske jag kunde hitta något passande en dag som denna då. Är lite rädd för att stan är fullpackad med folk. Men nu behöver jag en ny träningsbh. Punkt. Och så är jag ju ledig idag, så jag passar på!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar