Flyttning pågår

Åter igen har det varit en hektisk dag. Vi har flyttat hela dagen även idag. Och mera blir det imorgon.
Lägenheten börjar äntligen se ut som en lägenhet!

Imorgon flyttar vi troligtvis resten av sakerna, och förhoppningsvis sover vi över första natten imorgon.

Britney!

Den 16:e juli åkte jag och Mizza ner till Helsingfors för en liten roadtrip till Britney Spears konsert. Jag var kanske inget stort fan av Brittan längre om man jämför med för 10 år sedan. Men nu efter konserten har nog intresset väckts till liv igen. Jättebra show och härlig stämning bjöd Britney på i Hartwall Arenan. Ångrar verkligen inte att jag tog chansen att se showen.

Det blev lite strul med Mizzas och min sittplats. Lippupalvelu hade sålt oss biljetter som inte fanns (!!!), så vi fick sitta på "tv-tason". Riktigt bra platser egentligen, även om de var mycket längre bak än vad vi betalat för. Plus att vi missade förbandet + att vi blev mist sagt förbannade. Men som sagt, showen var riktigt bra! :)

Tänkte bjuda på bilder.

Juli uppdatering

Jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte uppdaterat här på bloggen på över 3 veckor. Jag har haft lite annat att göra nu dessa veckor! Jobb, flytt och sommar!

Idag har vi flyttat in nästan alla saker i lägenheten, städat och shoppat. Har fått ett nytt tv-bord av mamma. Bordet var nersatt 50% pga av några pytteskråmor som tv:n ändå kommer att dölja. Jag är riktigt nöjd.


Tv-bord från Asko

Imorgon börjar vi förhoppningsvis skruva ihop alla möbler. Tyvärr fick vi inte med oss så många möbler från Tyskland. Så det får bli en trip till Ikea nu i augusti.

Jag är totalt slut efter att ha grejjet och donat i lägenheten hela långa dagen. Det är skönt att få sitta lite vid datorn och relaxa nu. Jag jobbar inte förrän på torsdag idag, så vi har mycket tid nu imorgon och på onsdag att flytta in. Ska visa er bilder sedan när det blir klart!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar