Mina första kunder


Kund nr 1 och kund nr 2.


Kund nr 3. Före och Efter.

Själv är jag faktiskt nöjd med mitt arbete. Även om det ännu tar väldigt lång tid för mig. Eftersom kund nr. 1 inte ville ha längre naglar tog det "bara" 2 timmar. Medan de två andra också ville ha förlängning och då blev det hela 3 timmar.
Har ingen aning om hur man kan få det att gå snabbare! Men det kanske kommer med tiden. På salong tar det ju också 2,5h första gången. Så jag ligger ca 30 min efter. Måste effektivera mig :-P

"God" "morgon"!

Det sket sig lite i morsse. Vi skulle stiga upp klockan 10:30. Och nu e klockan.... mycket senare. Vi skyller på den förbannade snoozeknappen. Den är hälsofarlig.

Inte för att vi har nåt viktigt för oss idag, vi hade tänkt åka in till stan. Här sitter jag nämligen på en söndrig stol som någon visst råkade ha sönder igår kväll! Jättekul! Undrar hur mycket skrivbordsstolar kostar egentligen? Vill inte veta... har en känsla av att det är rätt mycket. Vill ju inte sitta på ett ruckel.

Nån som haft en trevligare morgon än jag?

Panna

Jag och Philipp har varit och ätit på Rosso. Mums.
Jag fick min Panna Cotta till efterrätt. Helt otroligt gott!

Nu sitter jag och tittar på Let's dance med ett halvt öga. Men Blondinbella var den som jag var intresserad av att se, så det är inte lika kul längre. Dessutom är det rätt lätt att gissa vem som kommer att vinna det hela.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar