30.12.2009

Nu skall vi snart sätta oss i bilen för att åka iväg mot destination Antwerpen. Vi har precis ätit frukost och nu börjar jag faktiskt bli lite nervös. Jag har ju aldrig varit i Belgien förut. Resan borde bara ta ynka 2,5 timmar enligt GPS, men vi tror att det inte går riktigt så snabbt. Vi har räknat med ca 3 timmar i alla fall.

Jag hoppas att jag kommit ihåg att packa allt jag behöver. Kameran, finkläder och tandborste? Så mycket annat behövs EGENTLIGEN inte. Huvudsaken är att kameran är med! ;) Eller hur?Dagens rese-lektyr.
Blir tyvärr nog inte många sidor lästa eftersom jag börjar må illa om jag läser i bil. Men i alla fall!

Nu skall vi iväg!

Gott nytt år!

Sara.


Kvällsblogg

Jag är aktiv med bloggandet idag. Kreativiteten flödar (typ).

Nej men jag ville faktiskt berätta något som jag själv är mycket stolt över. Nämligen att jag klarade tenterna i skatterätt. Jippii! Jag ägde tenten (det var ju några här som trodde på det alternativet, själv var jag skeptisk). Vitsordet kanske inte blev på topp, men jag klarade det! Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Jag väntar fortfarande på infobehandlings- och engelskaresultat.

Jag hann med ett långt, varmt och skönt bad ikväll. Jag älskar badkar! Det är synd att vi inte har något i vår lägenhet. Det tar ju i och för sig väldigt mycket plats, men det är så härligt att lägga sig i karet och bara relaxa.

Laptopen kommer nog ändå med mig imorgon till Belgien. Jag hoppas att det finns wlan på hotellrummet, annars blir det knappast något bloggande förrän i Finland igen. Vi är i Antwerpen till den 2:a januari, och den 3:e flyger vi tillbaka till Finland.

Nu skall jag och Philipp titta på ett avsnitt av Monk.

Godnatt och sov gott!

Sara.


Dagens eftermiddagsfika. Kaffe + kvark/cheesecake/mandarinbakelse. Mmm!


Julklappar 2009

En liten del av mina julklappar iår: Många saker lämnades ju hemma i Vasa eftersom vi inte ville släpa med oss allt hit till Tyskland. Just nu visar jag alltså bara några av de klappar som jag öppnat här i Tyskland. Resten kommer senare.


Blixt till kameran!


Stövlar från Dockers och skor från Paul Green.


Örhängen och halsband, Lumpeenkukka - Kalevala


Charmbracelet från Thomas Sabo.


Parfym - Lola, Marc Jacobs


Väska - Longchamp

Jag är jätteglad över mina fina julklappar. Tack massor till alla! Jag fick (alltför) mycket fina saker som jag önskat mig. Tack tack tack!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar