Money money money

Blir värsta twitter-inläggen här idag tydligen. Men men. Sorry? Nu skall jag iväg till skolan, men via en Otto. Har nämligen fått LÖN! Och dessutom måste det köpas sitzt- och gulisbiljetter idag. :)

Däck

Läste just att däckrazziorna börjar idag. Borde nog inte köra något nu innan jag får mina vinterdäck. Mina däck är platta som fiskar. Hoho! Och hade inte tänkt skaffa några nya förrän till våren. Har nämligen nya vinterdäck! När får man byta till vinterdäck?

31.8.2009

Godmorgon!

Förlåt om jag hållit er lite i spänning över hur första skoldagen gick, men jag har inte riktigt haft tid att sitta framför datorn. Nej nu ljuger jag! Datorn har jag suttit framför många långa timmar, men inte privat. Jobbade nämligen lördag-söndag. Blev superstressigt eftersom det var den sista officiella jobbdagen igår och jag blev tvungen att få allt klart inför vintern. Blir troligtvis mera jobb också nästa helg i och med världsarvsdagarna, men det är ej säkert, därav stressen att få allt klart.

Första dagen i skolan gick bra! Jag är alltid nervös för dumma grejjer, men (nästan) alltid går det ju ändå bra! På morgonen hade vi myyyyccckket information, vilket faktiskt inte var särskilt nytt för mig. Sedan delades vi in i våra tutorgruper, gick en mini stadsruntur (ollis, posten, fone, studenthälsan, cella). Allt JÄTTE obekant för mig :P För att sedan avsluta med en eftermiddagsöl på cella. Trevligt trevligt!

Är nu så småningom påväg på min första föreläsning som en riktig studerande (i Finland!). Förbereder mig genom att dricka mitt nya Tiramisu-kaffe som jag fick som inflyttningspresent. Riktigt gott är det! Tackar!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar