Hej!

Kommer just hem från gymmet och BodyCombat.
Var riktigt skönt att få ropa och "slåss" lite. Vet inte varför jag inte tyckte om BodyCombat förut, det är ju riktigt kul + skonsamt för mitt stackars knä.

Annars har vi kollat på formel1 idag, varit hos pappa + gjort diverse saker här hemma. Jag har börjat titta på sommargarderoben lite :)

Nu tänkte jag ta itu med veckans skolarbeten. Det är egentligen ingenting som måste vara klart denna vecka men det är ju skönt att ligga lite före så att det inte blir stress sedan sista veckan.

10 dagar kvar som jag måste befinna mig i skolan på :) Galet lite!

Åh sköna sol!

Halva förmiddagen och eftermiddagen spenderade jag och Philipp med att åka runt till precis varenda möbelaffär vi kunde tänka oss för att hitta en förmånlig däckstol till mig.

Såklart finner vi den på det sista stället vi letar. Minimani 79 e.Det är inte samma som på bilden men den ser ut precis så. Hälften billigare fick vi den än på alla andra ställen i stan.

Andra halvan av eftermiddagen spenderade i alla fall jag i trädgården i min stol med en tidning, vatten, musik och bikini. Så otroligt skönt att bara ligga och steka lite! :)

Tror det var +18 grader tillochmed :) Mera sånt tack!

p.s.

Ja just det... jag kanske inte hade berättat att vi bokat resa till Münster för sista veckan i maj.
Jag längtar! :)

Bara 12 dagar kvar som jag måste gå i skola denna vår (tentdagarna inräknade)! Så otroligt snabbt det gått sen januari när jag började. Känns som om det var igår.

Om 19 dagar får jag semester! Den 1.6 börjar jag jobba. Så en liten semester blir det i alla fall denna sommar (som förmodligen kommer att spenderas med att läsa till inträdesprovet ändå.)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar