Trött

Blev 12,5 timmar jobb idag. Känns som om jag bara är hemma och vänder, för nu skall jag sova och imorgonbitti blir de mera jobb så fort jag vaknar.

Min nya jacka kom idag! Visar imorgon.

Godnatt!

BodystepJag har varit på Bodystep idag, och oj vad det var ansträngande. Körde inte ens på 100% och jag var helt slut. Eller 100% är ju lite svårt att definiera, jag körde ju så hårt JAG orkade, men man kunde ha kört ännu hårdare. Jag blev helt utmattad.

Bodystep är defenitivt det som kräver mest kondition på gymmet. Och förstås där man bygger upp mest kondition. Förut var jag övertygad om att spinning var det som byggde upp konditionen bäst, men jag har verkligen ändrat mig sedan jag testade bodystep. Har ni inte testat på det, så TESTA. Tungt som attan!
Ju mer man går på bodystep desto effektivare blir det eftersom man lär sig stegserierna bättre och kan köra på i ett hårdare tempo!

Här ska alltså köras bodystep en gång i veckan från och med nu. BASTA!

Blev lite armar, mage och rygg träning i salen efter bodystep-passet. Jag hade mycket tid på mig, och på bodystep tränar man ju armarna minimalt.

Efter ett hårt pass sitter jag nu och gottar mig med kycklickstrimlor och sallad. Det smakar faktiskt himmelskt, jag var verkligen vrålhungrig.

Nu skall jag titta på det nya avsnittet av Desperate Housewives, SPÄNNANDE!!

Hoppas ni alla har fått en bra start på veckan.

Tjejkväll!Det blev en riktigt skön tjejkväll med en massa gottigott. Jag var fortfarande mätt när jag vaknade idag. Ojj ojj vad man får dåligt samvete när man tänker på hur mycket godis det blev igår ;-)
Det var superskönt med lite tjejsnack!
Tack för en jättemysig kväll! <3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar