Åskväder

Igår kväll upplevde jag det värsta åskvädret jag någonsin upplevt i hela mitt liv.
Det var verkligen inte trevlig. Och jag är rädd för att det blir mera åska idag, det känns lite så i luften!

Jag och P tog oss en sväng till stan idag, vi skulle nämligen byta ett par shorts på P&C som var söndriga, men tyvärr var de tvungna att beställa ett par nya eftersom de inte längre fanns i butiken, hoppas iallfall att de kommer före midsommaren då vi kommer till Finland. Eller jag hoppas iaf att man behöver shorts i Finland då, haha.

Ikväll ska vi se på Schlag den Raab, en tävling i en massa underliga grenar mot en berömd tv-personlighet Stefan Raab. Vinner man ikväll så vinner man 2,5 miljoner euro om jag kommer ihåg rätt. För varje gång som personen inte lyckas vinna så stiger vinstsumman med 500.000 till nästa gång. Det börjar alltså bli rätt mycket pengar nu!

Eurocityfest

Idag startade en stor festival i stan, nämligen Eurocityfest. En massa band som spelar på olika scener runtomkring i stan.
Jag, P och G träffades för att äta på Wefers, det blev en jättegod Wrap och gott vin och förstås trevligt sällskap.
Efter maten tog vi en liten runda på stan! Det var mäktigt att se så mycket folk i centrum. Men tyvärr var vi alla lite för trötta och inga band vi ville se spelade ikväll. Så det blev en tidig kväll.


Eurocityfest Münster 2008 - på Prinzipalmarkt

Nu sitter jag hemma och njuter ett glas av Katlenberger Erbeer-Bowle. Det absolut bästa är att det smakar nästan precis som Kopparbergs jordgubbscider, MUMS! Äntligen har jag hittat var jag sökt efter i nästan ett år här i Tyskland. Nämligen en riktigt god cider.En riktigt trevlig kväll önskar jag er alla!

Lat dag

Jag vaknade redan kl 9 av att grannen ovanför oss höll på med att borra i väggarna, PRECIS så vill man ju vakna när man har en ledig dag!

P har lovat komma med mig till stan om en stund för att shoppa lite nya sommarkläder åt honom. Har är inte direkt ett shoppingfan, så jag är mycket nöjd med att han iaf lovat att det ska shoppas idag. Jippii!

Måste tyvärr också fylla vårt kylskåp idag, det gapar tomt! Annars så får vi leva på vatten och knäckebröd hela helgen.

Nu skall jag forstätta se på min nya favorit tv-serie Greek, bara 3 avsnitt kvar av säsong 1, och det blir nog att vänta tills hösten innan säsong 2 kommer ut.
Typiskt att alla bra serier skall ha sommarpaus, var det inte nog med strejken i vintras!?bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar