I Finland

Är äntligen hemma nu, och mitt program för den kommande veckan är rätt fullspäckat! Kommer nog inte ha särsklit mycket tid att skriva någonting här!

Är strax påväg till stan för att köpa mig själv en försenad födelsedagspresent! Det är något rätt stort kan jag lova. Och jag är mycket förväntansfull.
Vad kan det vara? :P

Jag får spunk!

Jag har velat flera nya inälgg igår och idag, men det har inte lyckats eftersom blogg.se verkligen trögat ner sig. Har inte alls lust med att sitta och vänta 10 minuter bara på att logga in, sedan ytterligare 10 minuter på att få skriva ett inlägg, och sedan 10 minuter på att lägga upp en bild. Nej, jag blir galen!
Får se om jag stannar här på blogg.se eller ej. Man vill ju liksom kunna uppdatera sin blogg! Blogg.se?? Hallå, tar ni hand om er kunder?

Jag flyger iallfall till Finland imorgon igen.
Jag ville också gärna berätta om min påskhelg (egentligen redan igår, men jag slapp inte in på blogg.se på hela kvällen), men jag ska se om jag lyckas skriva något efter att jag packar klart! (Om jag lyckas logga in här igen det vill säga!)

Frohe Ostern!

image115

Glas påsk, Hyvää Pääsiäistä, Happy Easter, Frohe Ostern!

Mitt gräs växer och mår bra, idag fick några påskägg ta plats i gräset, och haren vaktar dem förstås!
Nu skall jag och P snart åka iväg och byta film på videoteketet. Sedan skall vi äta och se på King of Queens! Imorgon blir det mera påskbak, påskmiddag, och påskbrasa i Altenberge. Det skall bli mys!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar