Smokefree!

Läste nyss på Katerina Janouchs blogg om en ICA butik i sverige nu har slutat sälja tobak. Helt underbart initiativ tycker jag!
Logga in här och var med och supporta detta beslut du också: http://www.tobaksfriabutiker.se/

Halleluja

Testade nyss själv mitt nyaste tips med raklöddret på min fickspegel, och det funkade urbra på den också. Tillochmed bättre!
Nu slipper jag hålla andan när jag sminkar mig! Vilket genombrott alltså ;) haha!

Nu kommer de dåliga nyhterna...

1: Jag har fått en tandläkartid till fredag och jag är LIVRÄDD!

2: om 1 timme skall jag hålla mitt tyskaföredrag, NERVÖS.

3: Mina nya färgade kontaktlinser kom på posten idag, de är inte lika bra som de jag hade för några år sedan :( BESVIKEN...

För att bli på bättre humör efter allt detta negativa, så kan jag ju alltid påminna mig själv om att jag inte behöver hålla andan nästa gång jag sminkar mig! ;) jippii!


Ett tips som verkligen fungerar!

Om ni har följt med tv-serien Rent Hus på Sveriges Tv4 så vet ni säkert att Marie-Louise och Marlené alltid kommer med en massa bra och nyttiga tips. Och igår fick jag för mig att testa ett av deras tips, nämligen att gnugga in raklödder på spegeln.
Det låter lite galet, jag vet!
Men det fungerar också verkligen, tro det eller ej.

Innan jag hoppade in i duschen gnuggade jag ut Philipps raklödder i högra nedre hörnet av spegeln. Jag ville inte testa på hela spegeln på samma gång eftersom man då inte kan jämföra om det verkligen blir resultat.
Därefter tog jag en riktigt varm och lång usch för att få se vad raklöddret kan åstadkomma.
Och jo visst såg man skillnad alltid! Nedan finns bildbevis!
100% utan imma var dock spgelen inte på det behandlade området, men man kunde iallfall se sig själv, och skillnaden var stor ju faktiskt stor.
Enda minuset med hela grejjen var nog att det var rätt svårt att få ett jämnt lager av raklöddret, det lämnade alltså lätt fläckar på spegeln om man inte gnuggade riktigt ordentligt och länge. Men till sist blev det också så pass jämnt så att man inte såg någon skillnad på glaset.Resultat: 4+ / 5 - Defenitivt värt att pröva detta knep! Tänk så bra att kunna komma ur duschen och se sig själv i spegeln direkt utan att behöva torka av den. Som sagt blev det endast lite poängavdrag för att det var rätt svårt att få ut raklöddret på spegeln utan att lämna fläckar (Det finns säkert något bra tips för detta också, Marie-Louise och Marlené?? Hjälp oss ;)!). Och så var ju faktiskt inte spegel 100% immfri. Men Helt klart värt det ändå!


För övrigt så är världens bästa sätt att motivera sig att städa att kolla på ett avsnitt av Rent hus och sedan köra hårt.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar