Bilder

Jag hade tänkt ladda upp några bilder från idag och igår, men tyvärr verkar funktionen vara ur bruk för tillfället. Synd, eftersom jag egentligen inte har något annat att göra just nu. Jag sitter bara på här på flygfältet och väntar på att klockan skall ticka fortare.

På flyget

Just nu sitter jag faktiskt i flygplanet. Givetvis kan jag inte ladda upp inlägget förrän vi landat i Helsingfors, men eftersom jag ändå inte har något annat att göra just nu, och det ännu är 40 min kvar av flygtiden, tänkte jag passa på att förbereda en liten text.
Flyget är rätt fullt, men jag hade turen att hamna på en av de platser i planet som hade en ledig plats bredvid sig. Det är skönt att sitta själv, eftersom man då har så mycket mera plats för sina saker. Bruka oftast boka plats på rad 13, chansen är nämligen större att man får sitta för sig själv då.
Det låter lite otroligt, men det är sant. Kanske folk är vidskepligare än vad man tror.

Det känndes inte alls bra att lämna lägenheten idag, inte särsklit roligt att veta att det var sista gången man gick ut ur den dörren.
Philipp försökte trösta mig med att vår nästa lägenhet kommer att bli prics lika trevlig och fin. Jag kan inte annat än att tro på honom just nu :) Det kommer nog att ta ett par dagar att vänja mig vid tanken att jag nu inte längre bor i Tyskland.
Ännu här i flyget är jag omringad av folk som pratar tyska. Än så länge känns det alltså inte alltför konstigt.

P.s. det finns SÅ mycket mera plats i ett Finnairplan än i ett Ryanairplan. Just nu sitter jag ju med datorn framför mig helt normalt, dvs. likadant som jag skulle sitta vid ett bord, medan jag i Ryanairplanet datorn inte rymdes normalt framför mig.

Tror vi är ovanför sverige nu, förberedningen för landning borde nog börja snart.

Packning


Nu står klädskåpet tomt, med undantag för Philipps shortor som har fått trängas om en hängplats i min lilla garderob.
Orättvis fördelning av plats i skåpet?
Joo.. kanske ;) (lådorna är nämligen också mina ;) hihi )

Packningen går på 26 kg denna gång, hoppas att Finnair är snälla igen!

Jag sitter och väntar på att Philipp skall bli klar i duschen och sedan skall vi iväg till Altenberge för avskedsmiddag.

Det är verkligen skönt att för en gång skull ha kvällsflyg. Jag avskyr att resa iväg efter en nattssömn på 3 timmar, då är resten av dagen framme ändå i prinicip förstörd.
Nu kommer jag att vara hemma i Vasa kl 1 på natten, och efter resan kommer jag ändå att vara trött, så då passar det ju utmärkt att gå å lägga sig direkt.

Nu bär det av till Altenberge!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar