Söndagkväll 31.8.Det var trevlig hos pappa. Gott med makaronilåda. Tittade på Fear factory. Lekte med Roope!

Nu kom jag nyss hem från en liten trevlig promenad med A. Trevligt med lite pratsällskap och skönt att sträcka på benen. Även om det var extremt kallt! 8 grader visade termometern vid Piffibacken. Inte blir det väl vinter redan i september?

Jag tänkte gå och lägga mig tidigt idag! Med andra ord - NU!

Saknar..

Plötsligt började jag sakna Philipp 100x mer än vanligt. Att en månad ska ta så länge...

Nu ska jag och hälsa på pappsen, då får jag iallafall lite annat att tänka på.

Hej så länge!

Villaavslutning!Ikväll blir det lite myspys och villaavslutningsfirande! Jag ser fram emot maten, haha. Jag och A var nämligen igår och handlade allt som behövs för att göra en trevlig kväll perfekt - tortillas! Mums!

Egentligen är det ju inte direkt villaavslutning som vi firar, tycker jag. Eftersom vi varken kommer att befinna oss på en villa eller varit särskilt ofta på villan denna sommar! (iallafall inte jag) Men det är ju en tradition, och traditioner är till för att hållas, eller hur?

Jag kommer ihåg precis det som var den mest spännande delen av villaavslutningen då jag var liten. Varje villaavslutning var vi såklart alltid på villan. Det var oftast jag, K, J, och villagrannarnas barn som firade tillsammans. Vi lekte, tände på smällare och små raketer och hade jättekul tillsammans! Men höjdpunkten på kvällen var ändå alltid när "Mörkö" kom och hälsade på. Det var en figur (grannen, vet jag nu att det var) utklädd till ett troll som kom för att dela ut godis till alla barn på vår lilla ö. Det var spännande och lite skrämmande. Man var ju så liten. Men jag kommer ihåg det bra ännu idag! Kanske just eftersom det var så mystiskt. Lite som på julafton ;)

Jag önskar er alla en riktigt fin villaavslutning, även om ni inte firar den!
Ha det bra!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar