Presentjakt


Jag måste vara absolut sämst på att hitta presenter till folk, speciellt till det mannliga könet, jag ska ju hem till Finland snart och eftersom min kära far nyss har firat födelsedag ska jag hämta med mej något till honom. Men ja kan inte komma på något bra överhuvudtaget, jag gick omkring i stan i minst 3 timmar bara på jakt efter en present! Men inget bra stötte jag på. Måste nog ta en en tur till stan på måndag igen! Stan var förövrigt jättevacker idag, mycket folk och vackert väder, så på det kan jag abslout inte klaga!

image7

Supersöta miniväxter!

image6

Eftersom våra väggar och hyllor ännu ekar ganska tomma, tog vi tag i saken igår och stack iväg till första bästa Gardencenter. Det som verkligen fick mig att smälta var dessa små miniväxter, de passar helt perfekt i fönstret av vår wintergarden. Tror bestämt vi måste åka tillbaka dit och köpa fler av dem till andra sidan fönstret också. Bilden visar nog inte riktig hur små de små liven verkligen är, men supersöta är de iaf. Vi plockade också med oss ett knippe med 20 rosor och två andra krukväxter. Jag är mycket nöjd och glad!

Shoppingspree

image5

Åh, jag borde verkligen inte bli släppt ensam för att shoppa! Jag lyckas alltid få med mej hem så mycket, ioförsej är det ju alltid roligt då man hittar något man verkligen vill ha. Och idag lyckades jag verkligen.
På klädsidan fyndade jag mycket fint på h&m, flera grejer som jag bara sätt på hm online och inte hittat förut i affären, bla en stickad oversize t-shorta med djup v-ringning, som jag verkligen letat efter länge!, Ett par fina gråa byxor, doch aningen för långa, måste sys upp lite, men de ska jag fixa så fort jag skrivit klart, hittade ytterligare en fin kjol, ett baslinne, en vit oversize t-shorta och ett bälte för endast 7 euro på c&a!
Vi tog också en till sväng förbi mattaffären Kibek där vi htitade en superfin matta för bara 16 euro! Vi var också på jakt efter bilder eller tavlor, eftersom våra väggar i den nya lägenheten ännu ekar tomma! Men tyvärr hittde vi inget prisvärt, kanske blir ytterliga en sväng till Ikea denna vecka! Men det gör ju kanske inte så mycket eftersom vi då oftast brukar titta förbi restaurangen för att äta köttbullar och pommes frites, vilket man ju inte äter så ofta här i tyskland!, mums!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar