Fy på mej!

Jag tar tillbaks va jag sa tidigare idag!
Jag och P åkte nämligen till city vid 6-tiden för att shoppa respektive träna biljard. Nåväl, på resan in till stan satt vi på en buss med en mycket aggresivt körande kvinnlig bussförare. Tji fick jag!
Detta räckte dock inte för att övertyga mej om att jag hade fel, nej! Då jag skulle stiga på tolvan inne i stan för att åka hem igen, kom jag aningen för sent, bussen var nämligen precis på väg att rulla in till hållplatsen, och jag rusar över vägen, men hinner inte riktig så jag blir tvungen att stanna på mitten - och vad gör då den vänlige manlige chaffisen - jo, han låter mig gå över vägen där det inte finns något övergångsställe innan han svänger upp på hållplatsen. Han vinkar och ler!
Min stereotypa bussvärld krossas ännu lite mer. Bussresan tillbaks var mycket fin och angenäm! Jag hoppade av i centrum av vår lilla stadsdel för att handla ytterligare några småsaker tills imorgon. Och då jag stiger på bussen igen för att åka den sista lilla biten hem till vår väg, så styrs ju förstås bussen av en trevlig manlig busschaufför som nickar och ler då jag stiger på! Snacka om att jag får äta upp mina ord nu!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar